Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Modas nėra pritaikitas naujesniai versijaj. Nes neatnaujino.

Kiek suprantu iš šitos temos (https://www.supergames.lt/topic/246440-pagalbos-del-gta5/) pas jį yra piratinė versija, todėl ji neturėtų būti atnaujinta

• Teigiamai 3

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Spaudžiau kitą 0, bet pamėginsiu tą

Galimai čia ir yra bėda, nes yra nurodyta, kad reikia spausti tą kur aš sakiau (Activate/Deactive simply by pressing NUMBER 0 (above O/P) key).

• Teigiamai 3

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

NEVEIKIA 0 virs O ir P

Aš atsisiunčiau šitą modifikaciją ištestuoti ir viskas veikia (tik įjungus žaidimą yra sniegas, paskui su 0 gali išjungti ir įjungti). Tikiuosi, kai įsirašinėjai ScriptHookV kėlei bin aplanko turinį į GTA V aplanką, o ne patį bin aplanką?

• Teigiamai 3

(redaguota)

VISTIEK NIEKO

6a5bcebf72be91efb9a5fcae40dae54a80.png o po to sita rodo (nerodidavo anksciau) pamigus OK tik tada isijungia

Visa bėda, kad neturi Visual C++ 2013. Atsisiųsk iš čia: http://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=40784 x86 arba x64 priklausomai nuo Windows versijos.

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.
  • Teigiamai 3

(redaguota)

Nepakenks?:/ Mano tai 86x

Kaip tu iš viso tada žaidi GTA V su tokiu kompiuteriu, nes reikalavimuose yra parašyta, kad reikalinga 64 bitų (x64) operacinė sistema. Pas tave 32 ar 64 bitai?

• Teigiamai 3

(redaguota)

Aisku 64. Ok gana au rekaut. krc veikia viskas well, bet slyksciai atrodo zmogeliukas, nes jis visas tiesiog spindi

Geriausiai viskas atrodo vakare, ryte ir naktį, nes taip nespindi

• Teigiamai 3

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...