Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kuriamas, naujas unikalus projektas, ir ko mes neturime tai puikaus map'erio. Taigi, kad viskas būtu unikalu, reikia ir žemėlapio irgi unikalaus. Map'inau, aš, bet kaip įgūdžių gerų neturiu, tai dar yra daug trukumų. Na kas galėtu mums pa MAP'inti, prašau rašykite man į skype: "infinity.lt", visų pirmą norėčiau pamatyti jūsų darbų bent kelis, jeigu tikrai viskas gražu, už 10-20Lt, norėčiau, kad jus man kai ką su map'intumėte.

Sveiki, kuriamas, naujas unikalus projektas, ir ko mes neturime tai puikaus map'erio. Taigi, kad viskas būtu unikalu, reikia ir žemėlapio irgi unikalaus. Map'inau, aš, bet kaip įgūdžių gerų neturiu, tai dar yra daug trukumų. Na kas galėtu mums pa MAP'inti, prašau rašykite man į skype: "infinity.lt", visų pirmą norėčiau pamatyti jūsų darbų bent kelis, jeigu tikrai viskas gražu, už 10-20Lt, norėčiau, kad jus man kai ką su map'intumėte.

Mano skype xstaskax1 parasyk galim susitarti

parasas.png?uid=76561198068733750

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...