Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na ką gi, bandžiau parduot, bandžiau iškeist, pabandysiu dabar atiduot, gal bent rep kas duos :) Žodžiu, pavargau aš šitą akountą pardavinėt taigi nusprendžiau atiduot.

Sąlygos: Reikia žaidėjo kuris nepardavinės akounto, o pats žais.

Ką jūs turit padaryt? Tiesiog parašyti kodėl jūs norite šios paskyros. Taip pat parašyti savo skype.

Kada atiduosiu? Šiandien vakare, arba rytoj ryte. Išrinksiu labiausiai patikusį laišką.

Šiek tiek info apie vartotoją:
60`000xp.

Teisėsaugos ir gaujos patirtys po 6k.

Namas ir Bullet. Pardavus nekilnojamą turtą gausite apie 300k.

Redaguota , nario Mr. Nexar`
  • Teigiamai 6

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

• ,
(redaguota)

,,SKYPE'': hd.reality

Labas vakaras visiems, taigi atėjau čia parašyti laišką, kodėl norėčiau gauti šį GreenSide Projekto Vartotoją. :)
O gi noriu šio vartotojo todėl, nes labai senai žaidžiau Gta San Andreas Multiplayer žaidimą, todėl norėčiau sugryšti į jį su trenksmu ir prisiminti senuosius gerus laikus, nelabai esu mėgėjas žaisti su kitais Vartotojais nes tai yra iš tikro pakankamai kenksmingą nes nežine ką su tuo Vartotoju gali padaryti žmonės, ar pardavinėti ar šmeišti kitus ar Administracija arba paprasčiausiai klostoti Paskyrą, bet kadangi aš labai jo noriu ir noriu prisiminti senuosius laikus SA:MP Žaidime, todėl noriu jūsų paprašyti, kad suteiktumėte mane šią Paskyrą ir su ja tinkamai elgčiausi kaip su savo Paskyromis elgiausi sąžiningai, pagarbiai ir panašiai, tad linkiu sėkmės kitiems pildantiems ir linkiu gerų jums švenčių, tuo labiau artėjančių naujūjų metų. :P

Redaguota , nario So Good√ιק

Labas vakaras, taigi norėčiau šios paskyros, todėl kad galėčiau žaisti ir tęsti savo veiklą. Buvau baigęs žaisti šį žaidimą bet gavo kad vėl pradėjau žaisti prieš savaitė ant vieno serverio. O būtent noriu šios paskyros nes ten daug mano draugų žaidžia tame serveryje, ir aš noriu prisijungti prie jų ir žaisti sau laimingas. Nes dabar draugai turi tikrai visko, o aš buvau atėjęs apžiūrėti serverį, visi žaidėjai turėjo beveik daug ką. O aš žaidžiau dideli laiką, pasiekiau 5K XP, ir sugedo kompiuteris. Ir viską užmiršau dabar vėl tęsiu šio žaidimo istoriją ir noriu vėl sugrįžti pas savo draugus, ir į ,,žalioja pusė '' GREENSIDE.LT serverį. 

Kontaktai parašyti į asmeninė žinutė.

Kiekvieną diena yra žingsnis į idelą.  :P

(redaguota)

STOP.

Iš vienos pusės tikėjausi rimtesnių laiškų, o iš kitos pusės šitą akountą mielai padalinčiau į kelias dalis ir duočiau keletui žmonių, nes patiko ne vienas laiškas. Na kadangi nesugebėjau išrinkti pačio geriausio tai išrinkau burtų budu http://prntscr.com/9ircqx. Iškrito skaičius 6 ir 6 komentaras nuo mano posto yra Martyno. Beje tavo tas laiškas ir buvo vienas iš geriausių. Pakviečiau į skype.

Kadangi samp mesiu visam laikui, o paskyrų turiu nemažai, dėl to žadu atiduot dar keletą paskyrų. Bus dar šansų jums laimėt.

Redaguota , nario Mr. Nexar`

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...