Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Amm neturiu nežinau bet patariu pritaikyti kažką su tvoros vartu ar dar kažko panašaus manau tiktu ne?

Redaguota , nario Ssaint

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

(redaguota)

Ne, reikia konkrečiai šios teksturos :x

Bet ar išvis yra konkrečiai tokia tekstura kanalizacijos dankčiui? :D manau ne tad reikia vaizduote pasitelksti ir bandyti kokia tekstura tinka šiam variantui p.s. rašyba nekreipkit dėmesio :D

[EDIT]:

Nes kiek pamenu spalva galima keist teksturos tad sekmės paieškose:)

Redaguota , nario Ssaint

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]

Bet ar išvis yra konkrečiai tokia tekstura kanalizacijos dankčiui? :D manau ne tad reikia vaizduote pasitelksti ir bandyti kokia tekstura tinka šiam variantui p.s. rašyba nekreipkit dėmesio :D

Tai žinoma, aš buvau tame tinklapyje radęs, bet jis dabar neveikia, o užsirašyt nespėjau, nes negalvojau, kad jis nustos veikt.
(redaguota)

Tai žinoma, aš buvau tame tinklapyje radęs, bet jis dabar neveikia, o užsirašyt nespėjau, nes negalvojau, kad jis nustos veikt.

O ne papraščiau parsisiusti texture studio ar kokio to gm ir pažėt koks tas id? teksturos ? beto pati objekta susirask kur naudosi kaip dangti :)

Nebedarysiu čia chato tad iki padėjau kaip galėjau :)

Redaguota , nario Ssaint

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...