Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3837 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Būvimas gėjumi, blogai ar normalu?  

117 balsai

1. 1. Būvimas gėjumi, blogai ar normalu?

• Blogai
      102
    • Tai visiškai normalu.
      15

Recommended Posts

(redaguota)

Pasirinkimo „normalu“ net neturėtų būti apklausoje. Normalu yra tada, kai vyras jaučia meilę moteriai, o moteris vyrui, o dėl „blogai“ galima pasiginčyti. Asmeniškai mano nuomone tokia, kad tai, kas ką ir su kuo veikia lovoje yra asmeninis reikalas :D tačiau visokie gėjų paradai ir panašiai viešoje erdvėje yra visiškai nereikalingi, kam apie savo orientacija BŪTINA skelbtis viešumoje? Kodėl normalios orientacijos žmonės nemitinguoja? Sukonkretinus atsakymą nuomonė yra tokia, kad tai yra asmeninis žmogaus reikalas tol, kol tai neišlenda į viešumą. :)

Redaguota , nario Inv1s

logo.png

Galit smerkt galit ne, bet yra esmė kad jie egzistuoja, ir juos reik toleruot. Nebūtina į juos atkreipt dėmesį, draugaut, tiesiog nesmerkt.Kai pasiskaitai komentarus, tai juokas ima. 90% įsivaizduoja, kad susituokia ir nieko neveikia tik lytiškai santykiauja. O be to, koks jūsų reikalas, kas su kuo miega ir pnš. Patarčiau pamąstyti, jeigu jūs būtumėt kitoks, ar labai smagu, jeigu jus kritikuotų aplinkiniai, dėl jūsų asmeninio gyvenimo.

goldas..png

Tie patys protingesni yra, o šiaip gėju nėra gimstama.

Įrodymų prašyčiau, netuščiažodžiauk.

Galit smerkt galit ne, bet yra esmė kad jie egzistuoja, ir juos reik toleruot. Nebūtina į juos atkreipt dėmesį, draugaut, tiesiog nesmerkt.Kai pasiskaitai komentarus, tai juokas ima. 90% įsivaizduoja, kad susituokia ir nieko neveikia tik lytiškai santykiauja. O be to, koks jūsų reikalas, kas su kuo miega ir pnš. Patarčiau pamąstyti, jeigu jūs būtumėt kitoks, ar labai smagu, jeigu jus kritikuotų aplinkiniai, dėl jūsų asmeninio gyvenimo.

Nu va, mąstantis žmogus :)

Pasirinkimo „normalu“ net neturėtų būti apklausoje. Normalu yra tada, kai vyras jaučia meilę moteriai, o moteris vyrui, o dėl „blogai“ galima pasiginčyti. Asmeniškai mano nuomone tokia, kad tai, kas ką ir su kuo veikia lovoje yra asmeninis reikalas :D tačiau visokie gėjų paradai ir panašiai viešoje erdvėje yra visiškai nereikalingi, kam apie savo orientacija BŪTINA skelbtis viešumoje? Kodėl normalios orientacijos žmonės nemitinguoja? Sukonkretinus atsakymą nuomonė yra tokia, kad tai yra asmeninis žmogaus reikalas tol, kol tai neišlenda į viešumą. :)

Taip, jie yra kitokie, kitokie yra ir arabai, juodaodžiai, žydai, mes juos visus toleruojame, kodėl negalime homoseksualus tuo pačiu toleruoti. Dėl gėjų parado galėčiau ginčytis, bet kadangi nesu stipriai paskaitės apie juos, šį kartą patylėsiu.

Pasiekimai : Buvau vienas iš tų žmonių kurie atemė iš sašos modą.

Įrodymų prašyčiau, netuščiažodžiauk.

Nu va, mąstantis žmogus :)

Taip, jie yra kitokie, kitokie yra ir arabai, juodaodžiai, žydai, mes juos visus toleruojame, kodėl negalime homoseksualus tuo pačiu toleruoti. Dėl gėjų parado galėčiau ginčytis, bet kadangi nesu stipriai paskaitės apie juos, šį kartą patylėsiu.

Tu bled nusišneki beprotis. Mes galime gimti pedikais ? Durnas tu ? Tai tu man paaiškink kodėl vienas vaikinas visą laiką davės su mergom ir kai tik suaugo jam pradėjo patikt bahūrai ? Paaiškink šitą . Gal laikmatis nustatytas ?

(redaguota)

Tu bled nusišneki beprotis. Mes galime gimti pedikais ? Durnas tu ? Tai tu man paaiškink kodėl vienas vaikinas visą laiką davės su mergom ir kai tik suaugo jam pradėjo patikt bahūrai ? Paaiškink šitą . Gal laikmatis nustatytas ?

O gal jis tesiog buvo homoseksualus, bet to gal tesiog nežinojo pats, gal tesiog norėjo nuslėpti buvima homoseksualium.

Here you go! : http://www.livescience.com/50058-being-gay-not-a-choice.html

Redaguota , nario protingesnis uz protinga

Na aš irgi nelabai domėjausi apie tuos paradus :D bet tiesiog tie visi paradai yra daromi viešoje erdvėje, vaikams rodomi „kitokie“ ir formuojamas netradicinis požiūris.

logo.png

(redaguota)

Na aš irgi nelabai domėjausi apie tuos paradus :D bet tiesiog tie visi paradai yra daromi viešoje erdvėje, vaikams rodomi „kitokie“ ir formuojamas netradicinis požiūris.

Niekas vaikams nesako eiti ten ir per prievartą nerodo tai. Sakau, apie paradus yra visai kita kalba, dėl to ginčytis nesinori.

Ka galiu pasakiti ejimas prieš gamta, žmogus turi susirasti savo gyvenimo išrinktaja ir su ja susilaukti palikuoniu tiek buvo aiškinta net per žines kalbejo apie šia tema, bet vistiek nedaina..

Tai galiu paklausti kodėl mums gamta leidžia būti homoseksualams? Iškur jūs ištraukėt kad žmogus turi BŪTINAI susilaukti palikuonių? 

(redaguota)

nu dar nei vienas homoseksuoalas nesusilauke palikuoniu

Ir ką tu tuo nori pasakyti?

Tai aišku, kad nerodo, nes čia jau virš visko būtų... Tačiau vaikai eina iš mokyklos, iš dar kažkur. Jie taip pat yra visuomenės dalyje ir visą tai mato :) neuždarysi juk jų namuose...

Mes dabar kalbame ar buvimas homoseksualiu yra normalu ar blogai, dabar apie paradus mes nekalbame.

Pasiskaityk jeigu reikia : https://lt.wikipedia.org/wiki/Homoseksual%C5%B3_eityn%C4%97s

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3837 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...