Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki dar karta , taigi susiradau siaip ne taip gta v atsisiusti viskas kaip ir ok susidejau crackus, pasileidzia bet kai tik isijungia prodo tas mirgalkes nu intro i gta tipo ir tada issijungia, bet pries isijungiant gta ismeta need to launch with gta5play.exe bet vis tiek isijungia iki to kaip ir pasakojau. Ir tada issijungia, buciau dekingas uz pagalba :)

Gali buti del to ,kad neuzblokinau nuo interneto tu dvieju exe failiuku ?

Redaguota , nario Raidas_Guskovas
(redaguota)

1) Isitikink jog tikrai gerai susikėlei crack nes jai viskas būtu ok neprašytu jokiu launch Gta v.exe 

2) isitikink jog turi latest patch (update)  https://www.reddit.com/r/PiratedGTA/comments/39mx9y/grandtheftautovupdate6v103722andcrackv53dmandcrack/

3) jai naudoji ESET antivirusine tai atjunk ir vėl įkelk crack nes ji dažnai ištrina 2 svarbius failus (juos gali rasti karantine)

4) Paleisk Gta V Cracked Launcher administratoriaius teisėmis 

5) Isitikink jog tavo kompiuteris yra pajėgus paleisti žaidima...

Redaguota , nario DeiW31
(redaguota)

Viska padariau kaip pasake Deiw31 . bet dabar louncher exe spaudziu isvis nebeijungia ,o raso : unrecoverable fault - please restart the game ...

Vargas vargelis zodziu.

Zodziu viskas kaip ir ok , tik sita beda, negaliu prisijungti . Uzsiregistravau socialclube , jungiuos spaudziu sign in ir nieko neivyksta.. Ta prasme meta vis po mano jungimosi tai ka matote nuotraukoje.

fa38b492ec629b30ea88801272ab5acd35.png

Redaguota , nario Raidas_Guskovas
(redaguota)

Zodziu viskas kaip ir ok , tik sita beda, negaliu prisijungti . Uzsiregistravau socialclube , jungiuos spaudziu sign in ir nieko neivyksta.. Ta prasme meta vis po mano jungimosi tai ka matote nuotraukoje.

fa38b492ec629b30ea88801272ab5acd35.png

O kam tu per social clubą jungies? Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.
  • Teigiamai 3

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...