Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nario C3KUZ asmeninė žinutė dėl komentaro, kuriame pavadinu jį "dauniuku"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Deja, bet nespėjau padaryt foto tos žinutės, nes paskui nuėjus vėl, žiūriu, kad jau nebėra to pokalbio tai kaip spėju ištrynė. 

O ką gi jūs galvojat jis man parašė?

"*Myliu SuperGames.lt* kažkoks supistas vaikas pradės čia mane dauniuku vadint..Tu *Myliu SuperGames.lt* dalbajobe atsigauk iš komos ir pagalvok ką kalbi ir kaip gali už tuos žodžius atsakyti skaudžiai"

Mano rašytas komentaras:

802385ff7722bf265649e4bdc7108f45.png

tumblr_inline_ntnokkrZAH1r2pbzf_500.gif

❤️

(redaguota)

kaip sakoma: visokių yra, visokių reikia, bet nemanau jog buvo būtina kurti šią temą, žinoma, forumas laisvas. 

Temą kūriu tam, kad parodyt, koks apgailėtinas jis yra, ir kad su juo net prasidėt kitiem žmonėm nesinorėtų ypač kai jis savo steam parduotuvę turi   :)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

(redaguota)

Tema sukūrei tam, kad neturi ką veikti ir didelis trūkumas dėmesio..Man gaila tavęs, kad darai tokias nesąmones..

Man labai tavęs gaila, kad freeposteris esi ir iškart koliotis pradedi.  :mucha: Kaip anoj temoj buvau įmetęs: 

25bfbd28c8a60746a043ac6d6ee23418.png

4a8e89c992321a8d06437b704362faba.png

Kaip ir sakiau, noriu žmonėm parodyti, koks nemandagus ir apgailėtinas esi ir patariu žmonėm su tavim net neprasidėt. ;)

Dėmesio man tikrai netrūksta, aš šitam forume lankausi tikėdamasis, kad tokie kaip tu galų gale arba pasitaisys arba paliks forumą, kad normalūs žmonės forume diskutuotų o ne idiotai. :)

Beje, veikti būtent, kad neturiu ką. Bent jau vieną protingą dalyką pasakei iš visų savo tų 514 parašytų pranešimų forume.

Ir paskutinis, kuom čia nesąmonė? Kodėl aš negaliu sukurt temos kurioj išreiškiu nuomonę apie tą, kuris mane iškoliojo šitaip vien dėl to, kad pavadinau dauniuku (kuris ir esi) ? Nesinori, kad žmonės pamatytų koks iš tikrųjų esi ar kaip čia yra?

P.S. dedu foto iš gmailo, nes ištrynė PM tai negaliu prieiti :)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...