Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

[#]INFORMACIJA:
Sveiki visi SuperGames Chebryte! :P Tai va, ieškojau Counter-Strike 1.6 Projekto kur galėčiau įsikurti kaip Prižiūrėtojas, prie to pačio, paremti Projektą 14.Eurų ir platinti Projektą savomis rankomis ir stengtis dėl jo, tai susiradau CSO.LT Projektą, turėjau Administratoriaus [Finrax] Skype nuo seniau, tai jam ir pasiūliau tai, jis sutiko ir sakė tikrai mane priims į Prižiūrėtojus 100% sakė net nepergyvenk sakė, bet viskas išėjo taip, kad aš jį paturėjau tik WEB'e valandą laiko, o gi dėl ko tik valandą? :D O gi dėl to, kad žaidėjai priverkė tiek, kiek jūroj vandens tiek nėra, o bangas lygino su grėbliais Administracija. :)

[#]APIE CSO.LT PROJEKTA IR ŽAIDĖJUS:
Noriu pranešti tai, kad net neikit į CSO.LT Projektą nei per slenksti, nes patys pamatytumėte tokį vaizdą kokį aš mačiau su draugais tai galvotumėt kad į Durnyno pastata patekot, tiesiog [Finrax] Administratorius mane priimė 100% Į Prižiūrėtojus bet visi galimą sakyt buvo nepatenkinti absoliučiai tuo, kad patekau į Prižiūrėtojus, nors manęs jie nepažysta ir pradėjo mane smerkti, neigti, keikti ir panašiai, o ką gi [Finrax] Admin'as darė? :) Paklausė tų vaikų iš durnyno ir darė apklausas ir visą kitą ten tokia bezabrazija kad eina nafik, vienas adminas sukure tema balsavima ar dar ką, o kitas ištrina, žaidėjai diskutuoja savo pievas, verkšlena ir panašiai, Savininkas dėjas ant projekto net nesirodo, o likusi Administracija savivaliauja ir daro ką nori. :) Aš patekau į Prižiūrėtojus su viena panele tokia ir ją taip pat ištremė dėl to, kad tipo tik 7 dienas aktyvi projekte, o nors patys kalendros esa ir nardo į skype ir į privata, kad mane priimtu mane priimtu ir panašiai, o kitus treme ne tik iš pareigų bet ir iš projekto, daugumą turėjo pareigas ir jų atsisakinėjo kurdami temas apie mane ir tą panele kuri pateko į Prižiūrėtojus, kad tipo nesuruoše dirbti su mumis ir atsisako pareigų ir leaviną projektą, tai va, tokios ir žinios jums, jai jūs ten žaisite, tai pareigų jokių nesitikėkit ir bei nesitikėkit, kad ADMINISTRACIJA ŠIUO METU VISA BENDRAUS SU JUMIS PAGARBINGAI, jai jūs patektumėt į Pareigas rimtas o jūsų nepažinotu, jus smerktu, neigtu, keiktu ir tremtu iš pareigų, tai va, administracija graudi labai kaip ir žaidėjai. :)
JAI REIKIA ĮRODYMŲ, GALIU ĮKELTI, KAIP [Finrax] ADMINAS, MAN PRIŽADĖJO VISKĄ KĄ ŽADĖJO, BET PAŽADO NEIŠTESĖJO. :P

Redaguota , nario So Good√ιק

Sveikas, apmaudu girdėti tokius dalykus, ir tipo tu paaukojai savo eurus ant serverio? Seni, blogai padarei. ;/ Reikėjo iš pat pradžių pabūti paprastu žaidėju ir patikrinti kaip serveris viskas einasi. Bet tau patarčiau jungtis į velnias.net man labai patinka šis serveris ir net pats esu adminas. [Pirkau]

Vyras prieš moterį negali pakelti rankos, nes vyrui prieš moterį kyla visai ne ranka.

Sveikas, apmaudu girdėti tokius dalykus, ir tipo tu paaukojai savo eurus ant serverio? Seni, blogai padarei. ;/ Reikėjo iš pat pradžių pabūti paprastu žaidėju ir patikrinti kaip serveris viskas einasi. Bet tau patarčiau jungtis į velnias.net man labai patinka šis serveris ir net pats esu adminas. [Pirkau]

Šios klaidos nedariau, tiesiog buvau paprastas paprastutis su S.Administratoriumi ir krč su manim visi bendravo kaip su draugu, labas labas, čia krč, ką tu ką tu, kaip einas viskas nrml nrml, o tik gavau rimtesnes pareigas iš karto pradėjo neigti, kodėl manęs neneigė kaip buvau paprastas superis? :) Dėl to, nes kaip gavau Priž, o kiti snargliai vaikai negavo ir pavydėjo , todėl prisigydė visokių nesamonių tipo kad mane pakeitė į kitą narį kažkokį ir pradėjo stumt iš lempos ir ištremė administracija kaušiška. ;)

VISŲ PIRMĄ kas per durnius už prižiūrėtoją duos 15 €??? Visų antrą projektas turėjo matytas iš karto, kad nerimtas. Visų trečią tai yra ir tavo kaltė, gal ne taip ką nors padarei ar pnš?

Viskas buvo tvarkoje ir tikrai jokios klaidos nedariau, tiesiog čia sakė draugai kurie ilgiau sėdi: Administraciją ką nori tą daro, vienas savivaliauja, kitas taip pat savivaliauja ir kaip jiems užeina ant smegenų, atsisuka pora varštu kas kartą ir vis kažkas pasikeičia, arba Priž pakeičia, arba temas trina ar dar ką daro, žodžiu, patikėk seniuk, pabūtum mano vietoj tai sakau, sutrint galvas tokiems degradavusiems žmonėms norėtum. :)

Viskas buvo tvarkoje ir tikrai jokios klaidos nedariau, tiesiog čia sakė draugai kurie ilgiau sėdi: Administraciją ką nori tą daro, vienas savivaliauja, kitas taip pat savivaliauja ir kaip jiems užeina ant smegenų, atsisuka pora varštu kas kartą ir vis kažkas pasikeičia, arba Priž pakeičia, arba temas trina ar dar ką daro, žodžiu, patikėk seniuk, pabūtum mano vietoj tai sakau, sutrint galvas tokiems degradavusiems žmonėms norėtum. :)

Supraščiau šiaip jei investuotum į grafikos studijas, bet ne į tokius apgailėtinus projektus. Ko galiu tau palinkėti tai tik stiprybės.

Apgailėtina pardavinėti prižiūrėtojus ,bet dar labiau apgailėtina juos pirkti

Aš jo nepirkau, tiesiog aš pats pasisiūliau paremti žinai ir sako krč pirmai duosiu Vyr.Prižiūrėtoją jai paremsi ir padėsi Projektui plistis, bet krč kitą dieną parašiau, tai sako nėra pas mus jokių Vyr.Prižiūrėtoju, tai tik pavadinimas ir viskas, tai sakau, kaip suprast, vakar sakiai, kad yra tokios pareigos, ignoravo ir nieko neatrašė apie tai, tai va, priž su viena panele paturėjau gal valanda laiko ir norėjo priimt kitus per balsavima, paskui kitas adminas ištrynė, kitas adminas vėl sukurė kita tema, vienas vėl ištrynė, paskui kitas išrinko prižiūrėtojus be nieko paprastai ir viskas, savivaliauja ir ką nori jie tą daro, projektas graudus ypač žaidėjai bei adminai. ;)

Tai va chebryte, žinokites, kad šis Projektas ne kam tikęs ir jis neturėtu būti Internete, tad reikės su laiku daryti išvadas, kad nebeliktu nei žaidėjų, nei Administracijos ir galiausiai šio Projekto, nes tokių Projektų mums internete nereikia, tikri melagiai, apgavikai, verksniai, sėkmės jums visiems linkiu, o jai ten eisit, trinkit jų galvas į De_Dust asfalta. ;)

Žaidžiu pats šitame projekte ir žinau viską, buvo vienas prižiūrėtojas vaikas ir jam irgi norėjo įpist ragus, jis apie tai sužinojo ir paėmė visiem nuėmė viską netgi pačiam FinRaxui teko kentėti, nes jo paskyra buvo suspenduota ir buvo nuimta viskas serveryje ir gavo baną.

Buvo prižiūrėtojas Morka, kurį irgi nušalino nuo pareigų tokiomis pačiomis salygomis, bet jis gudrus ir neišsidavė, kad jam viską paliko, kad galėtu uždėti adminus, vipus.Ir jis buvo tikras šaunuolis, nes tas vaikas kitas prižiūretojas nesamones darė, o tas Morka viską gražindavo.
Ir taip gavosi, kad Morka vėl sėdi Prižiūrėtojuose ar Administracijoje.

Taigi ir tu taip padaryk jeigu tau liko koki nors prisijungimai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3861 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...