Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3865 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Suprantu, kad kai kurie nėra naudoję photoshop'o, bet vistiek įdomu kaip jie vertina darbą ir parašo 10/10?

Čia mano pastabos (nors jų yra ir daugiau): http://i.cubeupload.com/ELcrqX.png

Įvertinimas: 4/10

Mano manymu dizainas yra žemiau vidutinio lygio ir jo negalima vertinti su profesionaliais dizainais. Dizainas nėra originalus ar kažkuo unikalus, nes išdėstymas kaip ir daugelio kitų. Taškus daviau už mokėjimą kurti formas, įklijuoti paveikslėlius ir keisti jų dydį, šriftų naudojimą ir mokėjimą pakeisti teksto spalvą.

Sėkmės tobulėjant.

Suprantu, kad kai kurie nėra naudoję photoshop'o, bet vistiek įdomu kaip jie vertina darbą ir parašo 10/10?

Čia mano pastabos (nors jų yra ir daugiau): http://i.cubeupload.com/ELcrqX.png

Įvertinimas: 4/10

Mano manymu dizainas yra žemiau vidutinio lygio ir jo negalima vertinti su profesionaliais dizainais. Dizainas nėra originalus ar kažkuo unikalus, nes išdėstymas kaip ir daugelio kitų. Taškus daviau už mokėjimą kurti formas, įklijuoti paveikslėlius ir keisti jų dydį, šriftų naudojimą ir mokėjimą pakeisti teksto spalvą.

Sėkmės tobulėjant.

Matau rimtas kritikas tu ir priemu tavo kritiką, pažiurėsiu ką galiu padaryt ,bet nesakau ,kad reikėtu lyginti mano dizaino su profesonaliais ,nes kažka rimtesnio su dizainais užsiiminėju neilgai ,o tie kurie po 2-3 metus jau piešia. Aišku norėtusi kažka rimtesnio nupiešti ,bet neišeina. Be to pas tavęs tos kritikos irgi nėra daug ,nes visur per dideli tarpai per mažas tekstas, sutinku su visa kritiką kur buvo apačioj dizaino ,nes ten vos ne ant greito padariau :D Be to visiškai lygiai per photoshop neįmanoma padaryt visko[bent man] ,o knistis ten pora valandų ties lygiavimu neapsimoka kai gali susikoduoti ir viskas lygiai bus :D Be to man patinka simple darbai kurie nėra prikišti visokiu š*dų, ten ,kad ant kiekvieno kampo kokia textūrą :D 

Ne lygiavimas o tragėdiją sėsk 2. Geriau eik skaitytį dizaino pagrindų samp keverzaliones pieši, nieko neišmoksi :D

http://webdesign.tutsplus.com/medžiagos pilną, s4kmės!!

dv5UFH4.png

Tai man dėl lygiavimo eiti skaityti pagrindus? :D Nesupratau ką ten tu pripaišei :D Kad tuščios vietos tai jau tragedija?  :blink: Kaip ir sakiau preitam poste susikodavus viskas lygiai bus :D Pas tavęs normalios kritikos = 0

Tai man dėl lygiavimo eiti skaityti pagrindus? :D Nesupratau ką ten tu pripaišei :D Kad tuščios vietos tai jau tragedija?  :blink: Kaip ir sakiau preitam poste susikodavus viskas lygiai bus :D Pas tavęs normalios kritikos = 0

Joo.. Bet, kad nelabai ką.Susikodavus normaliai bus ? nupiešta turi būti viskas be klaidų, nėra skirtumo, kad sukodavus "nebus" taip..Pagrindai tau nepakenktų.

Raudonai lygiavima sužymėjau kurio pas tave ten visiškai nėrą, tau apskritai ne tik dėl lygiavimo reikia skaityti apie dizainą, o dėl visko. Niekas kreivarankių nemėgstą, o kad sukoduosi lygiai tai kai sukoduosi, tada galėsi šnekėti :D

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3865 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...