Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[15:50:13] Lukas.: www.Doherty.lt vėl grįžta!
Forumo startas jau šiandien 17:00!
Maloniai jūsų laukiame mūsų tinklapyje: (*) www.Doherty.lt (*)
[15:54:12] Edgaras B. [ `exyno. ]: lel
[15:54:48] Lukas.: ne mano projektas
[15:54:51] Lukas.: doherty pardaviau
[15:59:02] Lukas.: Kiek tu projektu kurt gali, bene kai as doherty kuriau tu gal 5-6 skirtingus kurei ir net nestartavo ne vienas
[15:59:11] Edgaras B. [ `exyno. ]: wut xddd
[15:59:57] Lukas.: ligotas vaikas esi, i klausimus normaliai atsakyti negali. Tiek gyvenime ir pasieksi, tiesiog koduodamas ipb dizainus ir kasdamas duobes kapinese. Gero gyvenimo.
[16:00:12] Edgaras B. [ `exyno. ]: Pašol *Myliu SuperGames.lt* debile *Plaunu butelius* :DD

Tai tik dar vienas pokalbis įrodantis, kad jis yra debilas :D

cleanlogo.png

(redaguota)

Ko jūs čia tiek karščiuojaties? Gi jis projektą pardavė, tiesiog teikia reklamavimo paslaugas ir viskas, o kas liečia jo reputacija - tikrai nepagirtina. Jeigu pats žmogus pasirinko tokį gyvenimą - tegul. Kokiu tikslu jį teisiate? Apgavo - apgavo. Pinigų nesulauksi, galit loti neloję. 

Peace.

Palauk, kol koks dūchelis tave apgaus (aišku, to nelinkiu), tada suprasi, kas kaip yra... Nes dabar, nusišneki.

Redaguota , nario Mariuswut

Tipo čia rimti, vis stuma ant sabalio- daugiausia čia jo gal net nežino, bet stuma.

galbūt ir sabalys yra biški prižiuožęs ir žinau kad jis yra sukčius. taipogi kai ji užvartai jis galvoja kad jis užvartis su savo pasakymu " Tavo motke man č****e" tai suprantat man rodos iš savo motinos patirties sako, tik man rodos jis savo motinai Čiū**ė...

kekvienas randam savo kelia, o jis rado kelia apgaudinėdamas. aš įsivaizduoju ką jis veikia realiame gyvenime. tikriausiai kaip ir visi tokie. neturi darbo. sėdi ant tėvų naštos ir t.t man yra tikrai graudu pažiūrėjus į tokius. Esu tikrai jaunesnis už jį, bet mane tikrai gerbę daugiau žmoniu negu jį. jis gali tik pasigirti savo apgautų žmonių kiekių

Vi0oTaw.jpg

Palauk, kol koks dūchelis tave apgaus (aišku, to nelinkiu), tada suprasi, kas kaip yra... Nes dabar, nusišneki.

Aš suprantu, bet gi pinigų neatgausi, o kiek pastebėjai, gal nepastebėjai - jam nusišikt ant visų nuomonės, tai koks tikslas su juo toliau prasidėt? Patys žinot, kad nepatikimas žmogus, bet kišat nosį pas jį. Aš jam taip pat paskolinau 3 eurus, sakė grąžins, bet pats žinojau, kad to tikrai nebus, tiesiog nebuvo gailą tų kelių eurų ir tikrai jų netekęs nenubiednėsiu. Tiesiog čia žmogaus sąžinės reikalas.

Tipo čia rimti, vis stuma ant sabalio- daugiausia čia jo gal net nežino, bet stuma.

galbūt ir sabalys yra biški prižiuožęs ir žinau kad jis yra sukčius. taipogi kai ji užvartai jis galvoja kad jis užvartis su savo pasakymu " Tavo motke man č****e" tai suprantat man rodos iš savo motinos patirties sako, tik man rodos jis savo motinai Čiū**ė...

kekvienas randam savo kelia, o jis rado kelia apgaudinėdamas. aš įsivaizduoju ką jis veikia realiame gyvenime. tikriausiai kaip ir visi tokie. neturi darbo. sėdi ant tėvų naštos ir t.t man yra tikrai graudu pažiūrėjus į tokius. Esu tikrai jaunesnis už jį, bet mane tikrai gerbę daugiau žmoniu negu jį. jis gali tik pasigirti savo apgautų žmonių kiekių

Tas apgautų žmonių skaičius net nesiekia 5

Aš suprantu, bet gi pinigų neatgausi, o kiek pastebėjai, gal nepastebėjai - jam nusišikt ant visų nuomonės, tai koks tikslas su juo toliau prasidėt? Patys žinot, kad nepatikimas žmogus, bet kišat nosį pas jį. Aš jam taip pat paskolinau 3 eurus, sakė grąžins, bet pats žinojau, kad to tikrai nebus, tiesiog nebuvo gailą tų kelių eurų ir tikrai jų netekęs nenubiednėsiu. Tiesiog čia žmogaus sąžinės reikalas.

Gal kai gaus nemenką zajavą, aprims (bent jau aš taip manau).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...