Peršokti į turinį

[Pagalbos] Del mysql r38


Recommended Posts

Sveiki, turiu tokia ideja ir noriu ja igyvendinti

 

esu taip sugalvojes kokiame mieste registruotas, tokiame mieste ir teleportuotu

turiu toki koda:

if(strcmp(pInfo[playerid][Miestas], "Kaunas", true)){

			SetPlayerPos(playerid, -1958.6980,137.8788,27.6940);
			SendClientMessage(playerid, SPALVA, "Jūs perkeltas į Kauno miesto ligonine.");

			return 1;
		}

Noriu kad man paimtu is duomenu bazes informacija to miesto ir vygdytu, bet nezinau ka reikia rasyt vietoj

if(strcmp(pInfo[playerid][Miestas], "Kaunas", true)

Tai kad paimtu is tos lenteles miesto pavadinima ir vygdytu viska pagal ta miesta.?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kiek suprantu esi susikūręs kintamąjį Miestas, tai jį daryk integer tipo, ne string (ne žodį, o skaičių MySQL'e saugos) Ir tada tikrink:

if( pInfo[ playerid ][ Miestas ] == 0 )
{
	//pirmas miestas
}
elseif( pInfo[ playerid ][ Miestas ] == 1 )
{
	//antras miestas
}
else
{
	//trečias miestas
}

Bus žymiai paprasčiau, tik nepamirk krovime prie žaidėjo kitų duomenų užkrauti ir Miestas kintamojo, kai žaidėjas prisijungia į serverį..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kiek suprantu esi susikūręs kintamąjį Miestas, tai jį daryk integer tipo, ne string (ne žodį, o skaičių MySQL'e saugos) Ir tada tikrink:

if( pInfo[ playerid ][ Miestas ] == 0 )
{
	//pirmas miestas
}
elseif( pInfo[ playerid ][ Miestas ] == 1 )
{
	//antras miestas
}
else
{
	//trečias miestas
}

Bus žymiai paprasčiau, tik nepamirk krovime prie žaidėjo kitų duomenų užkrauti ir Miestas kintamojo, kai žaidėjas prisijungia į serverį..

Taip as galvojau apie si buda, bet norejau paklaust ar yra koks budas su string tipo (gal patogesnis budas?).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Taip as galvojau apie si buda, bet norejau paklaust ar yra koks budas su string tipo (gal patogesnis budas?).

Yra ir su string, bet šiuo klausimu nepadėsiu, nes pats nemėgau tokio būdo. Integer žymiai lengviau naudoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dar pažiūrinėjau dėl string kintamojo, tai kažkas tokio turėtų būti, bet nesu garantuotas:

if ( !strcmp( pInfo[ playerid ][ Miestas ], "Kaunas", true ) )
{
	//kodas
}
if ( !strcmp( pInfo[ playerid ][ Miestas ], "Vilnius", true ) )
{
	//kodas
}
if ( !strcmp( pInfo[ playerid ][ Miestas ], "Klaipėda", true ) )
{
	//kodas
}

Tik aišku nepamiršk Miestas kintamojo žaidėjo krovime užkraut.

Redaguota , nario Jimmy.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dar pažiūrinėjau dėl string kintamojo, tai kažkas tokio turėtų būti, bet nesu garantuotas:

if ( !strcmp( pInfo[ playerid ][ Miestas ], "Kaunas", true ) )
{
	//kodas
}
if ( !strcmp( pInfo[ playerid ][ Miestas ], "Vilnius", true ) )
{
	//kodas
}
if ( !strcmp( pInfo[ playerid ][ Miestas ], "Klaipėda", true ) )
{
	//kodas
}

Tik aišku nepamiršk Miestas kintamojo žaidėjo krovime užkraut.

Na, jau suzaidziau su integer tipu, viska pasikeiciau veikia viskas puikiai, Aciu kad ir nepatingejei del string tipo, gal kazkam prireiks ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na, jau suzaidziau su integer tipu, viska pasikeiciau veikia viskas puikiai, Aciu kad ir nepatingejei del string tipo, gal kazkam prireiks ;)

Džiugu, ir patariu naudoti visada kur tik yra galimybė integer, žymiai paprasčiau su jais. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...