Peršokti į turinį

If'o pritaikymas kintamajam


Recommended Posts

Turiu kintamajį: new d1[MAX_PLAYERS];

 

Kaip iššaukt if'ą, kad tikrintų per mysql ar d1 yra lygus vienetui ar nuliui? Ar d1 lentelėje įrašytas vienetas ar nulis

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

žiūrint kam tu jį naudosi, jei iš MySQL tai
pirmą ar jis bus žaidėjui ar visam serveriui?
jei žaidėjui tada dedi new d1[MAX_PLAYERS]; o jei servui tai new d1;
pasidarai load save
ir tikrini jei žaidėjui:
if(d1[playerid] == 1){print("1");}
else print("0");​

o jei serveriui nuimi [playerid]​

manau kad taip :)​

Redaguota , nario TheNerka
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...