a2™ 37 Gruodžio 6, 2015 Pasidalinti Gruodžio 6, 2015 (redaguota) Sveiki, vakar nespėjau į steam išpardavimą, tai dabar pinigai yra steame, bet 11€ nesinori mokėti. Ieškau žmogaus galinčio jį parduoti. Atsiskaitymas vyktų paprastai, įdedat betkokį item'ą į marketą už norimą cs go kainą, o aš nuperku. Pinigai pasieks jus iškart, tad reikės tik atsiųsti gift'ą. Mano steam profilis- http://steamcommunity.com/id/Yesitsme- --- Pirmas neinu, nebent esat .Lukonic` arba STEAM žaidimai Redaguota Gruodžio 6, 2015, nario a2™ Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
.lukonic` 4.579 Gruodžio 6, 2015 Pasidalinti Gruodžio 6, 2015 Taigi palauk žiemos akcijų, kiek čia beliko iki jų 2 Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
a2™ 37 Gruodžio 6, 2015 Autorius Pasidalinti Gruodžio 6, 2015 Taigi palauk žiemos akcijų, kiek čia beliko iki jų Aš tai galiu laukt, nes pats turiu tą cs'ą, bet brolis negali Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
.lukonic` 4.579 Gruodžio 6, 2015 Pasidalinti Gruodžio 6, 2015 O tai kiek tu ruošiesi sumokėt per market? Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
a2™ 37 Gruodžio 6, 2015 Autorius Pasidalinti Gruodžio 6, 2015 O tai kiek tu ruošiesi sumokėt per market? Apie 7€ Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
.lukonic` 4.579 Gruodžio 6, 2015 Pasidalinti Gruodžio 6, 2015 Apie 7€ Aišku, man tada mažokai, visgi, nuima neblogą dalį Steam mokestis, o jeigu daiktą norėsiu kam nors parduot, pilnos markėt vertės vėlgi neims, tai man nebekažkas ir liks Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
a2™ 37 Gruodžio 6, 2015 Autorius Pasidalinti Gruodžio 6, 2015 Aišku, man tada mažokai, visgi, nuima neblogą dalį Steam mokestis, o jeigu daiktą norėsiu kam nors parduot, pilnos markėt vertės vėlgi neims, tai man nebekažkas ir liks Oh well, dėkui, bent už tiek. Lauksiu kažko kito, blogiausiu atveju kelsiu kainą Nupirkau, galite rakinti. Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts