Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki supergames.lt nariai Norėčiau papasakoti apie toki Jovitą kitaip vadinamą (John'Cool)

Tarp mūsų buvo padarytas toks, kaip ir mažas susitarimas dėl samp projekto, kadangi aš buvau šviežiai nusipirkęs papildomą projektą, man reikėjo žmogaus kuris, kaip čia pasakius galėtu tvarkyti jį (elgtis lyg savame projekte) ir tas žmogus buvo tas Jovitas.

Jis iš rekomendacijų ir t.t buvo patikimas, bet neperseniausiai tiesiogine to žodžio prasme jis sunaikino projektą :D 

Kitaip tariant nedavęs nei žinios nei nk ištrynė visą forumą ir iš to dar pasidarė reklamos savo kitam projektui. Tad norėčiau jus perspėti jog būtumėte atsargesni su šiuo veikėju, kadangi čia jo pirmas toks akivaizdus darbelis, bet kiek žinau jis ir visuose kituose projektuose kuriuose buvo kažką padarydavo, tai išsitraukdavo dizainiuką ar gm pasiimdavo ir t.t

http://imgur.com/a/U8urn

čia skype pokalbiai (aišku čia daug nk nėra, bet jis aiškiai prisipažista tai daręs) 

O čia dizainas kurį jis naudoją savo naujame projekte, bet apačioje pr copyright mano projekto pavadinimas :D tad tai irgi daug ką sako :D 

e2efa1b25473ac8786e1f7c7ee94cd2c779.pngTad tiesiog norėčiau pasakyti nepasimaukit ant jo, kaip aš padariau, nes per jį dabar visą projektą reikia perdaryti, o jis išėjo sausas, tad neverta pasitikėti tokiu, kaip jis. 

SrVJvlB.png

Tu irgi ne ką patikimesnis

Tau nk blogo nepadariau tiesiog aš tau jau aiškinau viską + paprašiau dizaino, bet kad negalėjau atsiskaityti tuo metu nereiškia jog apgavau :) 

Na tikrai užjaučiu būna, daug tokių žmonių ir jeigu toliau ieškosi tokio žmogaus, kuris rūpintusi projektu,kaip savo tai kitą kartą dar ir gm ir dizainą ir webą pavogs.

Na bent pliusas tame, jog laiku susivokiau ir pakeičiau visko pw (jis realiai prieigą turėjo tik prie svetainės failų) 

SrVJvlB.png

Protinguoli tu, šventasis. Sėdi čia http://www.ngp-life.lt/forumas/index.php?/topic/85-prisistatymo-šablonas/tai ir sėdėk, žiurke.

Kas prakalbo proto bokšte ngp ir ap projektai yra mano tad ką noriu ta ir darau, o jei tavo draugas pasišiukšlino tai aš ne kaltas, jei jis būtu viską daręs kiek kitaip ir bandęs išsiskirti draugiškai to nebūtu buvę

SrVJvlB.png

(redaguota)

Kas prakalbo proto bokšte ngp ir ap projektai yra mano tad ką noriu ta ir darau, o jei tavo draugas pasišiukšlino tai aš ne kaltas, jei jis būtu viską daręs kiek kitaip ir bandęs išsiskirti draugiškai to nebūtu buvę

Jei bandai šokti per du projektus, vieną palikęs valioj- tai čia jau tavo bėdos.

man reikėjo žmogaus kuris, kaip čia pasakius galėtu tvarkyti jį (elgtis lyg savame projekte) ir tas žmogus buvo tas Jovitas.

Jis ir elgiasi kaip su savo, kas dar nepatinka? Jei kažkas nepatinka, tai pirma susidėliok savo mintis ir norus, paskui daryk kažką.

Redaguota , nario Miškinis

Jei bandai šokti per du projektus, vieną palikęs valioj- tai čia jau tavo bėdos.

Jis ir elgiasi kaip su savo, kas dar nepatinka? Jei kažkas nepatinka, tai pirma susidėliok savo mintis ir norus, paskui daryk kažką.

Man nepatinka tai, kad jis, kaip pasakius apmovė, kadangi nei davė žinia nieko ištrynė forumą ir dar reklamos darėsi iš to.

SrVJvlB.png

Tau nk blogo nepadariau tiesiog aš tau jau aiškinau viską + paprašiau dizaino, bet kad negalėjau atsiskaityti tuo metu nereiškia jog apgavau :)

rašei pervesi jau , gerai negalėjai , bet ignoravai veliau :)

[2015.10.29 18:56:14] Donatas: Ok išviso 8 eurai ? Rytoj jeigu spėsiu pervesiu, jei ne tai šeštadieni permesiu (koks tavo bankas ? Jei seb būtu labai puiku, jeigu swed) tada norėčiau paklausti ar išeitu per paysera, kadangi savaitgalio metu iš seb į swed pinigus gali siųsti labai ilgai, o iš payseros į payserą per kelioliką min
[2015.10.29 19:26:20] Šarūnas: Tiks paysera
[2015.10.29 19:32:20] Donatas: okay
[2015.10.31 20:30:34] Šarūnas: Sveikas ,tai kaip ;) ?
[2015.11.02 18:00:18] Šarūnas: Vis dar laukiu atsakymo :)

grafikos paslaugos 

update102.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...