Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3895 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

matau mėgsti iš oro -rep padėliot ;) ta proga patalpink nuotrauką SMS išklotiniu, kad žinot, ar neesi apgaves kokių vaikų :)

Na šeip ne iš oro o ir pats gerai žinai dėl ko, be to pirmas pradėjai :P.

Reikias žmogui asmeniškai nusiųsiu nuotrauką, o jei ir prireiks tai ir ekrano vaizda parodysiu, kad ir tavo tie teiginiai ,kad kokius vaikus apgaves esu ,tad labai klysti :>

MineCraft

Neklystu ir dar kaip neklystu:)) Buvo už ką ir gavai, o kaip vaikas užsipuoli atgal nepakelęs prakaitavimo

Vistiek aš taves nevirškinu ,kad ir ka tu čia bandai puliuoti nesėkmingai sekasi.  :kiets:

Sveikas :D

Parodyk sąskaitos iškoltinę, nes per inspect element, gali ir milijonus susidėt :D

Tai ekrano vaizdą galiu parodyti ir refreshinti nekarta o tuo labiau ,kad ir patis prisijungti galės :P

MineCraft

Vistiek aš taves nevirškinu ,kad ir ka tu čia bandai puliuoti nesėkmingai sekasi.  :kiets:

Tai ekrano vaizdą galiu parodyti ir refreshinti nekarta o tuo labiau ,kad ir patis prisijungti galės :P

Bet tai jis yra patikimas, ir geras žmogus, tai dauguma gali juo patikėti :)

Sakyk, kiek nori už šitą chuijne?

Runcikai, nenorek, kad parodyčiau viešai tavo bukumo lygį. 100proc. garantuoju, kad šie pinigai balanse yra išnaudoti iš mažų vaikų abonentų, o dabar pardavinėja ;)

Nu ko tu čia dėjuoji dėl to ,kiek aš balanso turiu ar užsidirbu aš nesuprantu eik paverkt į kampą ir pamiegok gal nusiraminsi. Negrąsines ,kad kažka parodysi tu čia geriau iškarto kelk nes kaip ir sakiau vienodai švieti :P

MineCraft

Kadangi buvau sužinojęs, kad dėjai man iš daugumos akauntų neigiamus atsiliepimus, pasigrožėk savo bukumo lygio, ir sakau tiesiai šviesiai: nerekomenduoju pirkti kažką iš runčiko

vaikytis buvo parašės, jog graži svetainė, poto kai užignoravau pakeite žinutes:

JSUl7Hm.png

fLod68n.png

Floodina kai durniukas su pakomentavimu, žema.

Kadangi buvau sužinojęs, kad dėjai man iš daugumos akauntų neigiamus atsiliepimus, pasigrožėk savo bukumo lygio, ir sakau tiesiai šviesiai: nerekomenduoju pirkti kažką iš runčiko

vaikytis buvo parašės, jog graži svetainė, poto kai užignoravau pakeite žinutes:

JSUl7Hm.png

fLod68n.png

DnSAS04.png

Mes čia visalaik taip dažnai naglai rašinėdavomes, bet panaudojai tai kaip kozerį bravo..

Čia mano vienintelis accountas aš nes nesuprantu apie kokius kitus tu čia šnėki ,bet praleisiu tai pro pirštus.

Ir man vienodai šviečia :P tavo nuomonė apie mane.

MineCraft

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3895 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...