Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5010 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

šioje temoje parašyta kaip sukurti bankomatą, tačiau "Scriptai" bus rašyti ne visai mano ranka, pamoka gali būti šiek tiek neišsami, bet tada turėsit klaust manęs atskirai. Na ką pradedam :

I punktas ( koordinačių nustatymas )

Nueiname į savo serverį ir surandame kur norit, kad būtų bankomatai susiradę savo bankomato vietą rašote "/save bankomatas1" kitoje vietoje rašome taip pat tik skaičių 2 pvz. "/save bankomatas2" ir t.t

II punktas ( koordinačių nurašymas )

Nueiname į savo GTA san andreas users files aplankalą susirandame SA:MP keliaujame į savedposition.txt ir atsidarome jį. Matome išsaugotas koordinates mūsų koordinates su pavadinimais ( bankomatas1, bankomatas2, bankomatas3, bankomatas4 )

III punktas ( pickupai )

Einame į savo GM aplankalą atsidarome data aplankalą ir susirandame "pickups.txt" failą, tuo metu po enum pdata{ rašome bankomatas, (būtinas kablelis) toliau keliaujame į apačia ir šalia kitų koordinačių prirašome savo koordinates būtent taip kaip čia - (jūsų koordinatės gali skirtis)

pickups[0][bankomat] = CreatePickupA(1274 ,2,-304.5141,1054.7179,19.7344); // bankomat
CreatePickupA(1274 ,2,-315.0657,840.0353,14.2422); // bankomat
CreatePickupA(1274 ,2,50.6695,1210.8661,18.9145); // bankomat
pickups[1][bankomat] = CreatePickupA(1274 ,2,50.5758,1210.8488,18.9152); // bankomat

Viską padare išsaugom failą.

IV punktas ( pawn'o scriptai )

Einame į savo GM.pwn ir susirandame

public OnPlayerPickUpPickup

Callback'ą

Po juo rašome :

if(pickupid > pickups[0][bankomat]-1 && pickupid < pickups[1][bankomat]+1) //Bankomatai
               {
                       new msg[128];
                       format(msg,sizeof(msg),"Banke  turit: %i LT, Ar noresite nuimt pinigus?",playerDB[playerid][banke]);
                       ShowPlayerDialog(playerid,42,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Bankomatas",msg,"Taip","Ne");
               }

V punktas ( pawn'o scriptas )

Susirandame

public OnDialogResponse

Callback'ą ir po juo rašome :

if(dialogid == 42)//  cia bankomtai
       {
               if(response)
       {
       ShowPlayerDialog(playerid,43,DIALOG_STYLE_INPUT,"Bankomatas pinigu isemimas","Iveskite suma, kuria norite nuimti:","Nuimti","Atsaukt");
       }
       if(!response) return 1;
}
       if(dialogid == 43)
       {
               if(response)
       {
               new kiek = StringToInt(inputtext);

if(playerDB[playerid][banke] < kiek)
               {
                       ShowPlayerDialog(playerid,43,DIALOG_STYLE_INPUT,"Bankomatas pinigu isemimas","Banke jus tiek neturite\nIveskite suma noredami nuimti pinigus","Nuimti","Iseit");
                       return 1;
               }
               if(!IsNumeric(inputtext))
               {
               ShowPlayerDialog(playerid,43,DIALOG_STYLE_INPUT,"Bankomatas pinigu isemimas","Simbolis turi buti skaicius\nIveskite suma noredami nuimti pinigus","Nuimti","Iseit");
                       return 1;
               }
               playerDB[playerid][banke]-=kiek;
               GivePlayerMoneyA(playerid,kiek);
               ApplyAnimation(playerid, "MISC", "pickup_box", 4.000000, 0, 0, 0, 0, -1);
               return 1;
       }
       if(!response) return 1;
}

Pamoka kurta © Accarido. Be leidimo kopijuoti draudžiama!

Scriptai panaudoti © Nagliz. Ačiū jam.

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

• Parašė po 3 mėnesių...

Viska padariau kaip reikia , bet man meta situs error :

data/pickups.txt(338) : warning 213: tag mismatch

data/pickups.txt(338) : warning 202: number of arguments does not match definition

data/pickups.txt(339) : warning 213: tag mismatch

data/pickups.txt(339) : error 029: invalid expression, assumed zero

data/pickups.txt(339) : error 035: argument type mismatch (argument 5)

data/pickups.txt(340) : warning 213: tag mismatch

data/pickups.txt(340) : warning 202: number of arguments does not match definition

data/pickups.txt(341) : warning 213: tag mismatch

data/pickups.txt(341) : warning 202: number of arguments does not match definition

C:\Users\Admin\Desktop\ReaLife-LTu_2.0su_vip\ReaLife-LTu_2.0su vip\gamemodes\band7.pwn(15184) : error 017: undefined symbol "bankomat"

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

3 Errors.

3f903ec34b99d50aff5955b0eda81d4f490.jpg
"SoundKid" Youtube Channel Here - http://www.youtube.com/c/SoundKid

Pamoka mano, pats rašiau. Nieko neripinau, tik scriptus skolinaus iš Nagliz. : )

-- Papildyta --

Tik dabar pastebėjau, kad tokia pamoka yra aš garsus nes jie ripino nuo manęs, o ne aš. : ) LRG.LT again susigadino reputaciją, jei jau net savo pamokų negali susikūrt.

Data : 2011-05-11 - į datą pažiūrėkit kada mano tema parašyta ir kada jų.

-- Papildyta --

Ir štai dar viena pamoką kurią jie nukopijavo.

http://lrg.lt/index.php?s_id=pamoku_skaitymas&i=148

gta-samp-pamokos/pelno-keitimas-t35466.html

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Pamoka mano, pats rašiau. Nieko neripinau, tik scriptus skolinaus iš Nagliz. : )

-- Papildyta --

Tik dabar pastebėjau, kad tokia pamoka yra aš garsus nes jie ripino nuo manęs, o ne aš. : ) LRG.LT again susigadino reputaciją, jei jau net savo pamokų negali susikūrt.

Data : 2011-05-11 - į datą pažiūrėkit kada mano tema parašyta ir kada jų.

-- Papildyta --

Ir štai dar viena pamoką kurią jie nukopijavo.

http://lrg.lt/index.php?s_id=pamoku_skaitymas&i=148

gta-samp-pamokos/pelno-keitimas-t35466.html

Vienas dalykas - DLO LRG FANAS MĄTAU BLOGAI DARAI :D

LMC - Tu neįžymus tiesiog jie ieško pamokų, kurios aiškiai paiškintos ir be klaidų.

Šiaip pamoką šauni.

LRG - Galit web'e nebedaryti tinklapio naujo o tiesiog html dizaina su užrašų LRG Žlugo, jei jie matys galiu jiems padaryt :D

:D D D D
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5010 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...