Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3894 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi turiu problemų su kvepavimu.Tai kiek zinau vadinasi Krutines lasta kazkokios problemos su ja. Gyliai ikvepent mane dusina ir nezinau kaip tai pasalinti. Mama sako, kad siaučia gripas todėl reikėtu labai didelėi eilei laukti kol galetu gyditojas nustatyti problema. Tai gal kas zino kai tai pagyditi, nes uzknisa tarkim darai pamokas ir pagalvoji ar cia praeis ar man oprecija darys ar gal net nepraeis.. ir tada apie tai pagalvojus sunku daryt namu darbus tesiog tas jausmas.. Tai gal kas zino kas cia per problema ir galite padeti ja isspresti 

Redaguota , nario Mr.Pepsis

Sveiki taigi turiu problemų su kvepavimu.Tai kiek zinau vadinasi Krutines lasta kazkokios problemos su ja. Gyliai ikvepent mane dusina ir nezinau kaip tai pasalinti. Mama sako, kad siaučia gripas todėl reikėtu labai didelėi eilei laukti kol galetu gyditojas nustatyti problema. Tai gal kas zino kai tai pagyditi, nes uzknisa tarkim darai pamokas ir pagalvoji ar cia praeis ar man oprecija darys ar gal net nepraeis.. ir tada apie tai pagalvojus sunku daryt namu darbus tesiog tas jausmas.. Tai gal kas zino kas cia per problema ir galite padeti ja isspresti 

Jei negiliai kvėpuoji, viskas gerai?

E-Travi.gif

Asma, jus baxuriukai konkrėčiai stūmiat. Sergu asma jau nuo pat pat jaunystės, ją paveldėjau iš seneliu. Todėl nereikia šūdo malti tokie dalykai turint stipria asma nepasireiškia, tik labai oro trūkstą ir būtinai reikia purkštis inhaliatoriu.

(redaguota)

Susirinko žiūriu SuperGamo daktarai... Asma yra tada kai trūksta oro ir pnš. O jam čia yra tik tada kai gyliai įkvepia, man irgi buvo užėja, bet praėjo, gėriau daug mėtų arbatos ir praėjo. Dabar irgi kartais užeina, bet irgi kai gerai pasportuoju... Kaip ir minėjo vienas dalyvis gerk daug arbatų, pastovei bandyk giliau kvepuot.

PEACE GL

P.S dėl asmos nesijaudink, dėl vėžių visokių irgi, ką čia SAMPeriai pasakys netikėk, perdaug įlinkę jie į sampą. Sekmės gydantis.

Redaguota , nario - Yoh

streetmobster.eu administrator

https://www.deviantart.com/terrygraphic

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3894 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...