Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Manau be reikalo tu čia pakomentavai, nes niekam neįdomios tavo blevyzgos.

Aš tik parašiau kad sistema įdomi ir gan nebloga, tik tavęs nereikėjo jiems imti į projektą, vis vien iš tavęs jokios reklamos nebėra o dėl vaizdo laikyti irgi manau neapsimoka, ai nu srr pamiršau kad serverį event'us dar darai. O šiaip net ne tau tas komentaras skirtas turėjo būti taip kad gali čia man neaiškinti.

Aš tik parašiau kad sistema įdomi ir gan nebloga, tik tavęs nereikėjo jiems imti į projektą, vis vien iš tavęs jokios reklamos nebėra o dėl vaizdo laikyti irgi manau neapsimoka, ai nu srr pamiršau kad serverį event'us dar darai. O šiaip net ne tau tas komentaras skirtas turėjo būti taip kad gali čia man neaiškinti.

Jeigu ne man manęs išvis galėjai čia nekišt, parašyk ir paklausk wuPoR. ar jis gailisi ir t.t

✉ Email; [email protected]

Neblogai, neblogai. Sėkmės su projektų. Kas sakot, kad be reikalo priėmę Dovyda tai klystate, kadangi jei ne jis tai iš reklamų pusės šūdas būtų atsiprašant. Jeigu jūs stūmiat ant Dovydo, pareklamuokite bent taip kaip jis, o tada čiulbėkite. Čia toks atsiliepimas nuo (Electric_New). Myl Dovydai. :wub:

Dėkui tau, vienas normalus žmogus atsirado, teisingai sako wuPoR., jog čia visi heiteriai susirinkę. Dėkui dar kartą :P

Neblogai, neblogai. Sėkmės su projektų. Kas sakot, kad be reikalo priėmę Dovyda tai klystate, kadangi jei ne jis tai iš reklamų pusės šūdas būtų atsiprašant. Jeigu jūs stūmiat ant Dovydo, pareklamuokite bent taip kaip jis, o tada čiulbėkite. Čia toks atsiliepimas nuo (Electric_New). Myl Dovydai. :wub:

Anksčiau tai ir aš jo norėdavau į projektą nes jis atrodė mldc žmogus aš rimtai, bet po to kai sugadino bayside.lt nu krč ir šiaip tos reklamos jo tapo nebe tokios veiksmingos krč gėjų porelė ir tiek  :|

Anksčiau tai ir aš jo norėdavau į projektą nes jis atrodė mldc žmogus aš rimtai, bet po to kai sugadino bayside.lt nu krč ir šiaip tos reklamos jo tapo nebe tokios veiksmingos krč gėjų porelė ir tiek  :|

Koks tu gali būti atsilupelis, aš nesuprantu. Šimtą kartų rašiau pasiklausk Andriaus kas buvo su bayside.lt kur aš jį sugadinau, kurioje vietoje ?, jeigu vis nuknisdavo Andriaus acc, aš čia ne prie ko.., mano reklamos iki šiol veiksmingos, tokio veiksmingumo kaip mano niekad nesulauksi.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...