Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Išbandykite sekmę su Steam Premium Random Keys!

9zXgZ3M.png

Čia galite rasti įvairių žaidimų nuo kelių Eur kainos steam sistemoje iki pat GTA 5! Taip pat verta paminėti, kad čia galite rasti DayZ, Rust, The Crew, CS GO, Payday 2, Fear, Euro Truck Simulator dalis, Metro Last Light, Portal 2 viskas priklausys tiktais nuo sėkmės!

Nuolaidos: Imdami didesnius kiekius taikomos nuolaidos!

Kaina: 0.99 Eur

Atsiskaitymo būdai: Banku ir vėliau priimsiu CS GO Items.

Kontaktai: skype - martuxs35 , email - [email protected] , PM

(Čia viskas priklauso nuo sekmės, nereiškia, kad kas kart gausit po GTA 5 ar dar kokį nors brangų žaidimą. Labai panašiai kaip G2A, Kinguin ar kituose puslapiuose, kur galite įsigyti už 1 Eur random steam key, aš čia tą patį darau)

Redaguota , nario SimpleShop
(redaguota)

Steam žaidimai, prašau nesikišk (konkurencija, suprantu, kad ir labai mažytė ar jei išvis nėra, bet nemaišyk kitiem prasimušti nuo mažų dalykų)... Čia ne taip, garantuoju. Galiu eiti pirmas ir net nemokamai pirmus tris vartotojus, kad galetų įrodyti, kad čia ne fake. 

(redaguota)

Vieną jau daviau, kas norit dviese rašykit, kad įrodyčiau savo patikimumą.

Liko vienas dar, rašykit kas galit patvirtinti :)

Atidaviau jau ir paskutinį iš nemokamų

Keista, kad nariai kurie gavo neparašė nieko.   :D

Steam žaidimai, prašau nesikišk (konkurencija, suprantu, kad ir labai mažytė ar jei išvis nėra, bet nemaišyk kitiem prasimušti nuo mažų dalykų)... Čia ne taip, garantuoju. Galiu eiti pirmas ir net nemokamai pirmus tris vartotojus, kad galetų įrodyti, kad čia ne fake.

Konkurencija? Aš nepardavinėju tokių nesąmonių ir neapgaudinėju žmonių, tai bent surašyk visų žaidimų sąrašą. Ar pirksiu už 1€ ir gausiu tik tuos žaidimus, kurie išvardinai temoje? Galėčiau tada bent 100 paiimt. :D

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

O tu dieve prasidės vaikų darželis... Pasižiūrėk šitą posta, kitą, ir mano profilį. Pamatysi visus 3 Žmones, kuriem vakar daviau. O kaip juos atpažinti klausimas kilo tau? O gi, kad parašė Patikimas. O dabar prisikabinsi, kad čia bet kas galėjo. Galiu ir numesti Skype chatus, ką dar tau reik aš nesuprantu, ieškai kaip tik prisikabinti iš neturėjimo ką veikti. 

Blemba nu žmogau, perskaityk visą postą, ar aš rašau, kad būtent gausit tiktais GTA 5 ar kažką, gi pažiūrėk kas parašyta nu blemba.. tik prisipisti arba proto trūkumas. O dėl to ką galit gauti man visiškai nesunku būtų jei pats žinočiau tiksliai visus, bet man pačiam pasakyta, kad šiame liste yra toki vieni išbrangesnių žaidimų, kuriuos išvardinau, todėl kaip aš daviau tuos free key pats klausiu ką gavo, nes aš pats negaliu žinoti. Tik tai, kad visi žaidimai yra bent minimum 10x brangesni negu moki tu už 1 Eur.

Ir jei nori pabendrauti kaip normalus žmogus tai rašyk į PM, skambink į skype ar kažkaip ir patark, nes toki kaip tavo postai amžinai ir bus rašinėjama, tik prisipisti. Pabaigsiu vieną teiginį, prisipisi iš oro prie kito ir amžinai taip užsitęs postas pilnas nereikalingų pranešimų. Per daug sutikęs tokių kaip tu esu internete, kad matyčiau kuo tai baigiasi.

Edit: Tik kaip pagal tave, G2A irgi apgaudinėja, nes neturi listo ką galima gauti, tad nežinau, jei aš apgavikas tai ir G2A apgavikai su Random Key.

O tu dieve prasidės vaikų darželis... Pasižiūrėk šitą posta, kitą, ir mano profilį. Pamatysi visus 3 Žmones, kuriem vakar daviau. O kaip juos atpažinti klausimas kilo tau? O gi, kad parašė Patikimas. O dabar prisikabinsi, kad čia bet kas galėjo. Galiu ir numesti Skype chatus, ką dar tau reik aš nesuprantu, ieškai kaip tik prisikabinti iš neturėjimo ką veikti. 

Blemba nu žmogau, perskaityk visą postą, ar aš rašau, kad būtent gausit tiktais GTA 5 ar kažką, gi pažiūrėk kas parašyta nu blemba.. tik prisipisti arba proto trūkumas. O dėl to ką galit gauti man visiškai nesunku būtų jei pats žinočiau tiksliai visus, bet man pačiam pasakyta, kad šiame liste yra toki vieni išbrangesnių žaidimų, kuriuos išvardinau, todėl kaip aš daviau tuos free key pats klausiu ką gavo, nes aš pats negaliu žinoti. Tik tai, kad visi žaidimai yra bent minimum 10x brangesni negu moki tu už 1 Eur.

Ir jei nori pabendrauti kaip normalus žmogus tai rašyk į PM, skambink į skype ar kažkaip ir patark, nes toki kaip tavo postai amžinai ir bus rašinėjama, tik prisipisti. Pabaigsiu vieną teiginį, prisipisi iš oro prie kito ir amžinai taip užsitęs postas pilnas nereikalingų pranešimų. Per daug sutikęs tokių kaip tu esu internete, kad matyčiau kuo tai baigiasi.

Edit: Tik kaip pagal tave, G2A irgi apgaudinėja, nes neturi listo ką galima gauti, tad nežinau, jei aš apgavikas tai ir G2A apgavikai su Random Key.

Šneki ir nusišneki žmogau. Visų pirma tai tu pamini žaidimus, kurie yra vieni iš populiariausių, bet tikriausiai iš pirkusių niekas taip ir negavo. Kalbant apie G2A, tai ten net nerašo kokius žaidimus galima gauti ir čia tavo pasirinkimas išnaudoti tą 1 EUR, kad gautum kažkokį bevertį žaidimą ar ne, daugiausiai ten perka žmonės tik kad gautų pigiau žaidimų ir papildytų savo Steam žaidimų biblioteką. Paklausiau vieno iš pirkėjo, gavo "X-Blades", kuris buvo dalinimas ir vis dar berods dalinamas nemokamai. Prisipisu iš oro? Tai, kad temoje rašai vienaip o realybėje viskas visiškai kitaip. Čia galima ginčytis ir gynčytis, bet kad čia yra akių dūmimas, tai ir taip aišku. Galiu garantuoti, kad ir 20 CD-key nusipirkus, nei vieno žaidimų nebūtų tarp jų, kuriuos tu paminėjai savo temose.   :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Na, dabar kita kalba jau eina su tavim, argumentuoji savo pasakymus. Viskas labai gali būti paprastai, iš to žmogaus kur perku, jis paminėjo, kad šie žaidimai yra, bet galiu laisvai teigti, kad aš nežinau nei kiek jų ten yra, nei kiek išvis jis tų CD Key turi, tad jei tarkim 100 Cd key ir vienas iš jų yra GTA 5, tad nematau čia jokio akių dūmimo, tik viskas priklauso nuo sekmės kaip ir sakiau. O kodėl juo pasitikiu, nes turi žmogus savo reputaciją. Aš tiesiog perpardavinėju jo paslaugas pasidarydamas vieną kitą monetą :).

Na, dabar kita kalba jau eina su tavim, argumentuoji savo pasakymus. Viskas labai gali būti paprastai, iš to žmogaus kur perku, jis paminėjo, kad šie žaidimai yra, bet galiu laisvai teigti, kad aš nežinau nei kiek jų ten yra, nei kiek išvis jis tų CD Key turi, tad jei tarkim 100 Cd key ir vienas iš jų yra GTA 5, tad nematau čia jokio akių dūmimo, tik viskas priklauso nuo sekmės kaip ir sakiau. O kodėl juo pasitikiu, nes turi žmogus savo reputaciją. Aš tiesiog perpardavinėju jo paslaugas pasidarydamas vieną kitą monetą :).

Ja ja .. gamesweb ar kažkas tokio ten va jau normaliai padarė :) Daug kas gavo ir GTA V ir kitokių žaidimų. O kad čia nemokamus gausi tai jokios varkės. Supraščiau kad mažiausia žaidimo vertė 2€ būtų, bet iš kur pas jus tokie pinigai bus ? Todėl prisirenkat free žadiimų ir stumdot poto ale random ... Man įdomu ką tavo draugeliai ten tipo gavo ar iš vis kažką gavo. Aš irgi moku parašyt atsiliepimą, bet kur įrodymai kad gavo ar aktyvavo tą kodą? 

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

Ja ja .. gamesweb ar kažkas tokio ten va jau normaliai padarė :) Daug kas gavo ir GTA V ir kitokių žaidimų. O kad čia nemokamus gausi tai jokios varkės. Supraščiau kad mažiausia žaidimo vertė 2€ būtų, bet iš kur pas jus tokie pinigai bus ? Todėl prisirenkat free žadiimų ir stumdot poto ale random ... Man įdomu ką tavo draugeliai ten tipo gavo ar iš vis kažką gavo. Aš irgi moku parašyt atsiliepimą, bet kur įrodymai kad gavo ar aktyvavo tą kodą? 

Ne pas mane, gi rašau, kad perpardavinėju iš patikimo šaltinio, bet aš jos atsisakysiu.

Iš kur pinigai? Ne visi čia esantys žinok yra mokyklinukai ar tiesiog neturintys darbo. O dabar turiu laisvo laiko tai ir bandau įvairius niekučius.

Ir taip žinok, aš susikviečiau visus draugelius 15m ir prašiau, kad parašytų atsiliepimą. Nesuprantu, kuo jaunesnis žmogus tuo didesnes nesamones kalba, kai paaugsi suprasi. 

Kodėl aš išvis čia kažką darau? Aš išbandau įvairius dalykus, pardavinėju smulkmenas, kitur perku įvairiausius accountus ir parduodu kitiems už didesnes kainas, perpardavinėju įvairius menkniekius, dabar šiaip pasibandžiau šį su random keys, bet tiesiog žinosiu, kad šiame forume nepostinti. Vienas kitas Euras per laisvą laiką visuomet neprošal. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...