Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ir kokia prasme moket 200Lt uz zenkliuka?

grd nepisk proto, valink iš čia su savo freepostinimu. Neperki? Tai ate , jei negali leisti sau ant pino , tai ne mano bėdos, yra tų ,kurie gali paimti, tai jiems ir parduosiu.

pats gi perki raktus dideliais kiekiais tai cia gi tokie patys pixeliai , nėr skirtumo ar raktas ar pinas, tai man tau toks pats klausimas ko pats leidi eurus uz pixelius? 

Dabar tu sakysi ,kad nėra varkės pirkti jų, tai tu mąstyk logiškai: nusiperki kodą iš patikimo žmogaus už tam tikrą sumą, parduodi už truputį brangesnę ir pardavinėji. +pats perki raktus ir juos parduodi, tai kai žmonės iš tavęs nuperka raktų ,tai kur jiem varkė ,kad nupirko juos? Ir koks tolkas jiems mokėti pinigus , jei jie atidarinėja ir nieko nekrenta gero. + čia prestižo reikalas - turi pinigų nusiperki piną ir įrodai ,kad tu "krūtesnis" , neturi pinigų nu ir neperki jo. Manau tavo silpnam intelektui pasidarė nors kiek aiškiau.

27b1baa8a22c523910c8941c10a6c92d756.gif

Redaguota , nario ffilinder.

Visu pirma jei neperki - tai nerasyk cia, visu antra jei pasidometum kas yra pinai,tai zinotum, kad i csgo jie idedami per koda, visu trecia tas pinas kur inventoriuje yra mano pinas , o kuri as parduodu yra pas mane (kodas)

"Visu pirma jei neperki - tai nerasyk cia" - Manau tam ir skirta cia rasyti jog paklaustum informacijos ir pns. O jeigu tau nepatinka jog rasau tai neskaityk ;)

Bet tu rimtai su debilizmo pozymiais , tau *Myliu SuperGames.lt* nuo gimimo cia neleista rasyti, *Myliu SuperGames.lt* metrai be kepures cia freepostina su 2eurais kisenej ir kazka bando man irodyt, neipirksi to pino, tai kam rasai?

Pas mane daugiau pinigu, nei per visa tavo gyvenima bus... ;) O rasiau jog turejau informacijos. O kalba isejo apie tave debila. O dabar tyliai buni vaikas.

• Teigiamai 1

Tai kad jau labiau tu su debilizmo pozymiais.... Ir is kur tokie

dusk tu vpsh vafli, sedėjai be žodžių tai ir sedėk

Pas mane daugiau pinigu, nei per visa tavo gyvenima bus... ;) O rasiau jog turejau informacijos. O kalba isejo apie tave debila. O dabar tyliai buni vaikas.

turtingesnis sako ;dd , bet tu rmt retas balvonas, tavo profilyje atsiliepimai ,kad bandei nupisti accountus, tai kur tau čia turtinguolio požymiai :DD?

Atleisk kad rašau pino nepirksiu, bet norėčiau paklausti kodėl taip nemandagiai elgiesi su klientais, negi sunku atsakyt į paprastą klausimą, bėje aš paklausiu pinas panašiai kaip coins'as buna toj pačioj vietoj ir viskas ?

bėsina vaikai ,kurių gyvenimo tikslas yra pafreepostinti šitame forume ir parodyti savo šūstrumą. Žmogus išsipisinėja iš kainos tai kur tu čia nesinervuosi ,kai tokie komentuoja? Suprantu ,kad neįperka tokie va , bet nervina

dusk tu vpsh vafli, sedėjai be žodžių tai ir sedėk

turtingesnis sako ;dd , bet tu rmt retas balvonas, tavo profilyje atsiliepimai ,kad bandei nupisti accountus, tai kur tau čia turtinguolio požymiai :DD?

bėsina vaikai ,kurių gyvenimo tikslas yra pafreepostinti šitame forume ir parodyti savo šūstrumą. Žmogus išsipisinėja iš kainos tai kur tu čia nesinervuosi ,kai tokie komentuoja? Suprantu ,kad neįperka tokie va , bet nervina

duchas su gaidzio sukuosena. :) Nemetau pinigu ant game kazkokiu. Nes game vos ne masina iseina. Tik tu vaikas budamas, nezinosi kuom skiriasi masina ir game [kur geriau isleisti pinigus]

(redaguota)

duchas su gaidzio sukuosena. :) Nemetau pinigu ant game kazkokiu. Nes game vos ne masina iseina. Tik tu vaikas budamas, nezinosi kuom skiriasi masina ir game [kur geriau isleisti pinigus]

(facepalm) graudus esi, koki bmw vairuoji ir vis kartoji sau " nu ka pazadynsiu sawo zwerjuka" arba kokia bulką iš skelbimų nusipirkai ir vis remontuoji(P.S. dar neaišku ar vpšh turi mašiną)xddd 

Aš žaisdamas game užsidirbu pinigų , tai ką tu čia nusišneki ,kad geriau mašina nei game :D?

Redaguota , nario ffilinder.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...