Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Juk nuostabiausias laikas tai ji, pritariate? 

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu šotus. Sunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau sisioti. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelėnus, vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim...

(redaguota)
  • Bandydavau išgąsdinti draugą, bet išgąsdindavau visai nepažįstamą, suaugusį žmogų, ir tada paraudonavęs iš gėdos nueidavau.
  • Įsikišdavau kamuolį po viršutiniais drabužiais, teigdamas jog esu nėščias arba storas.
  • Darželyje niekada nenorėdavau miego, o eidamas į mokyklą to gailiuosi.
  • Su draugais lenktyniaudavom, nes kas būtų buvęs paskutinis, tas būtų supuvęs kiaušinis.
  • Šokinėdavau į lapų krūvą, darydavau front flipus (dar ir dabar darau)
  • Su draugais sukinėdavomės, žiūrėdami į dangų, lenktyniaudami, kuris ilgiausiai išsilaikys nenugriuvęs ir po to vaikščiodavom apsimesdami girti.
  • Kas nebenorėdavo žaisti gaudynių ar slėpynių, kai turi ieškoti, turėdavo gauti kelias bankes nuo kitų žaidėjų.
  • Vogdavom obuolius iš kitų žmonių
  • Ant medžių darydavomės savo "kambarius" arba įsikurdavome sėdymąsias vietas ir niekas kitas negalėdavo užimti
  • Turėdavom slaptų būstinių, apie kurias labai mažai kas žinojo ir slėpdavom nuo kai kurių savo draugų.
  • Kviesdavomės kurį nors draugą tik tam, kad išsineštų kamuolį (ar dar ką nors).
  • Lenktyniaudavom su dviračiais, arba driftindavom ant pelkių, kad aptaškytume mašinas arba kitus.
  • Žaisdavom šeimas, ir mūsų pinigai būdavo lapai nuo medžių ar krūmų (banknotai).
  • Statydavom smėlio dėžėj miestus, kuriuos vėliau sugriaudavom
  • Nenorėdavom grįžt namo, bijodami, kad po to mūsų nebeišleis.
  • Per Tuku-tuku persirengdavom, kad sumaišytų puodynę.
  • Kai nupjaudavo žolę, žaisdavom žolių karus.
  • Rudenį lapus krūvose užkasinėdavom vieni kitus po lapais.
  • Žiemą sveikindavom vieni kitus su pirmuoju sniegu (dar ir dabar)
  • Žiemą žaisdavom sniego karą, prieš tai valandų valandas statant sieną.
  • Žiemą stengdavomės surasti kuo didesnį leduką.

Turėdavau sumuštus kelėnus, vietoj sudaužytos širdies

Taikliai :D

Redaguota , nario Nachis

Kažkaip prisiminus vaikystę norisi sugrįžti ten ilgam, kai niekas nerūpėdavo.. :D

Asmeniškai, kas buvo dažniausiai vaikystėje, bent jau man, kai išeidavai į lauką su draugais pažaisti, mamos balsas būdavo lyg šventas. Prieš išeinant tave aprengia, kad nebūtų šalta, pasako kada grįžti pavalgyt ,ilgai nebūt, niekur per toli nuo namų nenueiti :D

Žiemą, darydavomės bazes, lipdydavome didelę sniego sieną, prie kurios įkasdavome duobių, į kurias dedasi sniego gniužtės ;D Taip pat šokinėdavome į dideles pusnis, ahh, ko tik nebūdavo... Smagu prisiminti tuos laikus , kai noras pažaisti kieme su draugais buvo vienas iš pagrindinių gyvenime, vaikystėje :D

Parduodamas FB puslapis (~800like)

Pigiai parduodamos LoL paskyros!

Jo buvo geri laikai, kai pagalvoji, kaip buvo ŠAUNU! Norėčiau atgal grįžti ir per naują pajusti tą jausmą, kai žaidi su kamuoliu, kas nors sunervina pasiemi kamuolį ir išeini namo :D Top'inis būdavo šitas!, kai visi sakydavo, neik namo ir pnš :D Kai nieko nereikšdavo tas ''PC'' ir kiaurą dieną prabūdavai lauke su draugais. Achhh, tie laikai <3

P.S Daugiau negu pusė tavo išvardintu dalykų buvo iš OMANTO video ;) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3908 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...