Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Norėdamas pasiekti kokią https svetainę, man išmetą šią klaidą:

c4491384ae8e86214c678986c4fa9afb609.png

Viskas prasidėjo tiesiog iš lempos. Tuo pačiu nustojo veikti tokie puslapiai ir MS Edge naršyklėje.

Beje, ši klaida pasirodo maždaug ~50% puslapių (įskaitant SuperGames ir patį Mozilla supportą :D ). Refresh, cache ir panašių dalykų valymai per naršyklę nepadėjo.

Naudojantis Ubuntu ir ta pačia sinchronizuota Firefox naršykle viskas veikia, todėl manau, kad čia ne naršyklės problema.

Sprendimas:

Laikinai galit naudotis Tor naršykle.

Problema buvo mano antivirusinės (ESET Smart Security) ugniasienėje. Iš pradžių, įsirašius antivirusinę, viskas veikė, bet po kurio laiko iš oro prasidėjo ši bėda.

Man reikėjo tik nueiti į antivirusines papildomus nustatymus (atidarius ESETą, spaudžiau F5) ir išjungti HTTPS tikrinimą:

f4b84b32677a3544e8eb1f5b50321075968.png

P. S. Pradėjau naudoti antivirusinę, nes reikėjo paskolinti kompą keliems žmonėms... :D

Redaguota , nario TheMariuzaz
  • Teigiamai 1

Senesnes versijas naudok , naudoju 3.7.0.2 ir be problemų man

kodėl ne chrome? I know it's suck.. But it's comfortable. ;-;

Anyway negali būt kad firefox prikrėtė kokia nesamone per saugumo nustatymus, galėtai juos tiesiog išjungti, varnelė kaip atsimenu ten mėtytis turi nustatymuos  :|  I guess

Šiaip minėjau, kad ne tik Firefoxas mėto errorus... O Chrome nenaudoju, nes ji ant mano pc daug resursų naudoja (nors maniškis laptopas su i7 & 8GB RAM) + stringa. Firefox tiesiog daug greitesnė. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...