Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3519 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, SuperGames.lt lankytojai.

Kaip temos pavadinime ir parašyta, ieškau sa:mp projekto, kuriame galėčiau apsireikšti kaip antrasis savininkas, kitaip sakant padėti pirmajam savininkui, būti jo dešiniaja ranka.

Trumpai apipasakosiu save.:

SA:MP žaidžiu jau 5( -erius) metus, vos pradėjus žaisti sa:mp pasinėriau domėtis į gilumas, norėjau perprasti šį žaidimą, įgauti daugiau patirties. Esu sažiningas žmogus, mano akyse kaip čia pasakius, visi yra lygus, visi turi vienodai šansų, į visus žiuriu su vienoda pagarba. Esu užsibrėžęs tikslą - darbą atlikti iki galo. Esu raštingas žmogus. Tikrai galiu teigti, jog esu žmogus su didžiulia atsakomybe, kurią prisiimu sau, savo klaidų nekartoju. Mano tikrasis vardas yra Martynas, man 16 metų, esu jaunas, tačiau tokių kaip aš internete dar reikia paieškoti.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Į kokį projektą norėčiau pakliūti ?

Visu pirma projektas turėtų turėti .lt galunę, tai pirmasis įspūdis. Projekte turėtų būti pastovus lankomumas kitų žaidėjų, kitaip sakant, forumas ir/arba serveris neturi būti apmires. Projekto administracija turėtų buti supratinga, turinti galvas ant pečių, neturėtų būti nesutarimų. Norėčiau jog projektas būtų startaves, tačiau tai nėra būtina, svarbiausia, jog nereikėtų labai ilgai laukti projekto startavimo, arba kad nebūtų taip, jog serverio startavimo data vis atideliojama. Nenorečiau, jog serverio reputacija būtų sugadinta. Manau užteks tų mano norų, per daug kaip sakant 'neišpindėsiu', manau esmę supratote.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mano gebėjimai

Gebu kurti labai gražias temas, prižiūrėti tiek forumą, tiek serverį, IPB, php-fusion srityse turiu patirties, ypač IPB. Į komplektaciją įeina projekto reklamavimas visur kur tik įmanoma, tik ne kituose projektuose, mano atžvilgiu reklamuoti kituose projektuose yra nesažiningas.  Taip pat galiu skriptinti, viskas pla2iau skyp4je, kontaktai apa2ioje.

Mano patirtis

lv-life.lt - skripteris

safg.lt - weberis

countrystory.lt - weberis

sang.lt - weberis

sfstory.lt - weberis

real-city.lt - weberis

uCL.LT - mapperis/bendrasavininkas

vGRP.LT - skripteris

LV-LIFE.LT - skripteris

Bet tai jau buvo senokai, nes buvau metęs SA:MP ilgesniam laikui.

Bei kiti projektai, kurių net neminėsiu, nes dabar turiu žymiai daugiau patirties.

Kontaktai

Rašykite man į skype: pievugirtuoklis753

Su SuperGames.LT nuo 2014-04-27!

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3519 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...