Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, 

Siūlau straipsnių (reklaminių, supažindinamųjų, tinkančių reklamuoti projektus, sistemas ir visokių kitokių) rašymo paslaugas. Iš pirmo žvilgsnio tai gali atrodyti labai nereikšmingas dalykas, tačiau galiu tvirtai pasakyti, jog jūs klystate. Pastebiu, jog daugelis naujų serverių turi labai gražias, pasakiškas idėjas, tačiau jiems nepavyksta įsitvirtinti vien todėl, jog jų sukuriamos temos, o tuo pačiu ir įvaizdis - nėra solidus. Tektas iškraipytas, netaisyklingas bei neįtraukiantis. Neabejoju, jog galiu Jums padėti išspręsti šią problemą.

Kokia mano patirtis? Esu sėkmingai pardavęs savo gyvenimo projektą - www.f1taure.lt. Neabejoju, jog šio projekto sėkmė pačioje pradžioje atsirado vien dėl mano gebėjimo pateikti idėjas. Šiuo metu šiame projekte darbuojuosi, tad labai džiaugiuosi savo pirmuoju tikru darbu - esu naujienų redaktorius, taip pat atsakingas už varžybų reklamavimą, pateikimą plačioms masėms (būtent tam ir reikia teisingų tekstų). 

Taip pat esu parašęs reklaminius bei rėmėjų paieškoms skirtus tekstus. Reklaminiai tekstai buvo publikuoti tokiuose tinklalapiuose kaip gazas.lt ir f1.lt.

PAPILDYMAS APIE SA:MP

SAMP žaidžiau bei dar kartais pažaidžiu nuo labiai seniai. Tikrai tiksliai negaliu pasakyti, bet galiu pašnekėti faktais - tuomet žaidžiau LRG serveryje, jam vadovavo Montis_Tukas. Savininkai keitėsi, vadovavo kažkas iš Ispanijos, berods Lorem_Ipsum. Na, manau nekyla abejonių, jog SAMP žaidžiu tikrai seniai. Neabejoju, jog mane turėtų pažinoti senosios vLRG, LRG kartos žaidėjai. "Naujausias" serveris, kuriame žaidžiu arba esu žaidęs yra RLS. Visą laiką nuo tada, kai pradėjau žaisti SA:MP, reguliariai seku su tuo susijusią informaciją, paskaitinėju serverių temas.

Beje, galiu pabrėžti, jog visuose šiuose serveriuose esu užėmęs aukštas pareigas bei susipažinęs su virtuve iš vidaus. Daugeliu atveju, pavyzdžiui, direktoriaus pareigas, padėjo užimti būtent puikiai užpildytos anketos.

Dar trumpai apie mane: šiuo metu studijuoju VGTU ir gilinu programavimo žinias.

Amžius: 18

Jeigu domina mano paslaugos - susisiekite skype martez00

Tuo atveju, jeigu skype nenaudojate, parašykite asmeninę žinutę ir susisieksime per facebook arba telefonu.

Atsiskaitymas tik bankiniu pavedimu, mokama už 1 straipsnį, aprašymą (iki 3 eurų).

Redaguota , nario sebas
(redaguota)

Gerai, kad paklausei. Kaip tik atsakysiu bei kartu ir temą papildysiu.

SAMP žaidžiau bei dar kartais pažaidžiu nuo labiai seniai. Tikrai tiksliai negaliu pasakyti, bet galiu pašnekėti faktais - tuomet žaidžiau LRG serveryje, jam vadovavo Montis_Tukas. Savininkai keitėsi, vadovavo kažkas iš Ispanijos, berods Lorem_Ipsum. Na, manau nekyla abejonių, jog SAMP žaidžiu tikrai seniai. Neabejoju, jog mane turėtų pažinoti senosios vLRG, LRG kartos žaidėjai. "Naujausias" serveris, kuriame žaidžiu arba esu žaidęs yra RLS. Visą laiką nuo tada, kai pradėjau žaisti SA:MP, reguliariai seku su tuo susijusią informaciją, paskaitinėju serverių temas.

Beje, galiu pabrėžti, jog visuose šiuose serveriuose esu užėmęs aukštas pareigas bei susipažinęs su virtuve iš vidaus. Daugeliu atveju, pavyzdžiui, direktoriaus pareigas, padėjo užimti būtent puikiai užpildytos anketos.

Redaguota , nario sebas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...