Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3529 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi. Taigi, atsirado nemažai laiko ir nusprendžiau vėl pradėti kurti sa-mp projektą. Pats aišku nenorėčiau kurti, tad ieškau vieno žmogaus į projektą. Ieškau žmogaus, kuris turi sa-mp domeną ir galbūt jo nenaudoja ir domenas tiesiog stovi nenaudojamas. Kaip supratote, ieškau žmogaus kuris turi sa-mp domeną arba galėtu nupirkti domeną ( remėjas ). Daugiau nieko nereikėtu pirkti, tik domeną, nes VPS bus iš mano pusės. Taipogi aš apsiimsiu visu projektu, užsiimsiu projekto modifikacija. Iš karto sakau, kad modifikacija nebus kuriama nuo 0, o editinama ( yra keli variantai, pasiūlysiu visus ir išrinksim kartu geriausią ).  

Kas nors nepatinka? Nerašyk šioje temoje ir neteršk jos, o tiesiog rašyk man į PM. 

• ,

Sveiki visi. Taigi, atsirado nemažai laiko ir nusprendžiau vėl pradėti kurti sa-mp projektą. Pats aišku nenorėčiau kurti, tad ieškau žmogaus. Ieškau žmogaus, kuris turi sa-mp domeną. Kaip supratote, ieškau žmogaus kuris galėtu nupirkti domeną.

Kas nors nepatinka? Sakyt kaip aš bandysiu ką nors išnaudoti man nieko nereiškia ir tik primena apie mano naudingą planą

istaisiau tiem kas turi sunkumu skaityti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3529 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...