Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Įsirašiau į kompą šią OS ir pastebėjau, kad laptopas pradėjo labiau kaisti, ir savaime aišku, aušintuvas pradėjo dirbti garsiau. Palikau ir Windows 10 (dual boot :kiets: ), todėl galiu pasakyti, kad tikrai ne hardware bėda, nes ant Windows 10 kompas kaista mažiau ir aušintuvas dirba tyliau.

Kiek bandžiau, tai žaidžiant žaidimus, viskas tvarkoj: kaista tiek pat, kiek ir naudojantis Windowsais, niekas neišsijunginėja, nestringa ir pan. Kompiuteriu galima naudotis normaliai. Tačiau man įdomu sužinoti, ar ir jums taip nutiko su šia OS? Na, ir padidėjęs aušintuvo garsas mane erzina... :lol:

Laptopas Asus K55VJ

P. S. Damnit. Swear block'as blokuoja žodį b l u dija... :D

Redaguota , nario TheMariuzaz
(redaguota)

Kam išvis naudoti linuxus ant paprasto kompo? Jugi tai yra visiškai nepatogu, savaime suprantama jei tai būtų serveriams skirtas DS :I

Linux turi daug tam tikrų pliusų, lyginant su Windows, net iš kasdieninio userio perspektyvos. Žinoma, kai esi nepratęs prie šios struktūros OS, tai nenuostabu jog ir nepatogu naudotis.

Autoriui - kiek teko naudotis įvairiomis Linux distribucijomis, tai visad man būdavo kas nors problematiška su draiveriais. Per daug nekreipdavau dėmesio, bet kompiuterio aušintuvai dažniausiai dirbdavo vienu, gan dideliu greičiu, bet dėl to temperatūros "idle" būdavo dar mažesnės nei ant Windows. Ar tu tikrai stebėjai temperatūras, ar tik iš aušintuvų veikimo sprendi, jog jis kaista? Atsisiųsk kokį htop, ar kokią kitą "task manager'io" tipo programą ir pažiūrėk ar nėra procesų naudojančių daug CPU resursų. Gal kas netvarkingai veikia. Tai pat, jei kompiuterį naudoji dauguma žaidimams, tai Ubuntu, ar bet kokia kita Linux distribucija, tikrai ne tau...

Redaguota , nario b0ss

Linux turi daug tam tikrų pliusų, lyginant su Windows, net iš kasdieninio userio perspektyvos. Žinoma, kai esi nepratęs prie šios struktūros OS, tai nenuostabu jog ir nepatogu naudotis.

Autoriui - kiek teko naudotis įvairiomis Linux distribucijomis, tai visad man būdavo kas nors problematiška su draiveriais. Per daug nekreipdavau dėmesio, bet kompiuterio aušintuvai dažniausiai dirbdavo vienu, gan dideliu greičiu, bet dėl to temperatūros "idle" būdavo dar mažesnės nei ant Windows. Ar tu tikrai stebėjai temperatūras, ar tik iš aušintuvų veikimo sprendi, jog jis kaista? Atsisiųsk kokį htop, ar kokią kitą "task manager'io" tipo programą ir pažiūrėk ar nėra procesų naudojančių daug CPU resursų. Gal kas netvarkingai veikia. Tai pat, jei kompiuterį naudoji dauguma žaidimams, tai Ubuntu, ar bet kokia kita Linux distribucija, tikrai ne tau...

Kompas ir kaista labiau, nereikia net jokios programos, užtenka paliesti klaviatūrą... Naudojantis Windows ji vos šilta, o naudojantis Ubuntu ji įkaista labiau. Na, reikės pasižiūrėt, gal kokia programa CPU valgo, bet OS pas mane kol kas švari (jokių programų apart gparted neįsirašiau)

O laptopą ne tik žaidimams naudoju. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...