Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5190 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.Taigi mane žinote šiame tinklapyje kaip Dovydas Samp.Aš esu Dovydas Kumža iš Panevežio.Mokausi 8a klasėje.Aš esu gimes 1995-08-09.

Taigi manau susidraugausime.Buvau užmiršes prisistatyti : D taigi.Jei reikia pagalbos kreipkites : ) Manau visiem padėsiu.

Apie mane:

Esu draugiškas,mėgstantis paprikolinti su draugais,pabūti kieme,labiausiai mėgstu žaidima Sa:Mp kuri nolaifinu i diena po 3h ; D.

Lankau: dabar lankau Breika,bei tautiniu instrumentu burelį.Greitu metu lankysiu smuika :) nesmerkite tiesiog man patinka šokti ir grotti

Mano zodiako ženklas,bei charakteris: Zodiako ženklas yra Liūtas.Mano charakteris yra įdomus,nes jei tik supykstu esu linkes muštis.Tikrai nebuna momento kada nepanaudoju keiksmažodžio :DDD.Šeip esu linksmas bachuriukas

Mano akių spalva : Melyna

Mano kūno sudejimas: Nes gan lieknas esu pasportaves.esu nežemas 1.76m

Tai tiek apie mane : D :opa: :kill: :pistols: :beers::nice:

Tikslas

1.350 žinučių.

2.15 Rep

3.Tapti moderatorium

Būk Lietuvis rašyk Lietuviškomis raidėmisA,Ą,B,C,Č,D,E,Ę,Ė,F,G,H,I,Į,Y,J,K,L,M,N,P,R,S,Š,T,U,Ų,Ū,V,Z,Ž

Svečias

Sveikas atvykęs :)

Sveiki,sveiki jus manes gal ir nebepamenat kai kurie bet esu buves seniau su kitu nicku tik pasa pamiršau teko nauja kurti : D.Bei nicka pamiršau ;D

Tikslas

1.350 žinučių.

2.15 Rep

3.Tapti moderatorium

Būk Lietuvis rašyk Lietuviškomis raidėmisA,Ą,B,C,Č,D,E,Ę,Ė,F,G,H,I,Į,Y,J,K,L,M,N,P,R,S,Š,T,U,Ų,Ū,V,Z,Ž

Svečias

Sveikas atvykęs.

1995-08-09 Gimęs esi.

ir 8a klasėje mokaisi?

Su mokslais nesiseka gal? (Aš tik paklausiu)

TAigi sveikas atvykęs į šį forumą.

Tau gal ir nesiseka... pagalvok logiskai gal jis veliau pradejo eit i shule...

Man sekasi gali nesijaudinti.Ir aš jo paklausiau jug yra daug priežąsčiu.

O man rodos kad tau reikėtu logiškiau pagalvoti.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

1995-08-09 Gimęs esi.

ir 8a klasėje mokaisi?

Tau gal ir nesiseka... pagalvok logiskai gal jis veliau pradejo eit i shule...

1995-08-09 Gimęs esi.

ir 8a klasėje mokaisi?

Ką jūs čia kalbat... Jam 11 metų yra, pažystu aš jį. Visiem triochina, kad jam 15, nes nori pasirodyti vyresnis...

1330608647.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5190 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...