Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

DYING LIGHT ...


DeeP_Inside

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iš vieno forumo paimtas komentaras: "Kazkas yra pasakes panasiai: "zmogus tikrai zinoti gali tik viena dalyka, kad gyvenimas yra beprasmis, visa kita musu paciu iliuzija", berods ensteinas, o gal koks filosofas panasia minti yra pasakes, nepamenu tikslios citatos tai savais zodziais parasiau, ir as su tuo sutinku, pvz koks liutas ar jis turi gyvenime prasme? ne, o mes juk tokie pat gyvunai, tik kad sugebam suvokti patys save, mastyti logiskai ir panasiai, bet ar nuo to atsiranda prasme gyventi? tikslas gali atsirasti, nes tikslus mes patys susigalvojam, bet ar tai susije su prasme? kokia prasme igyvendinti ta tiksla? juk mes vistiek mirsim ir anksciau ar veliau bus tustuma, vadinasi kad ir ka mes nuveiksim per savo gyvenima, mum mirus, tai ka mes nuveikem mum nebeteks prasmes, tai klausimas ar gali buti laikina prasme? manau kad ne, kokia prasme prirasyti su parkeriu 100 A4 formato lapu ir juos sudeginti? "

Noriu pridurti, kad pavyzdžiui kai pasako iš rimtesnių šaltinių, kad ten tokia ir tokią diena pataikys asteroidas ir bus pasaulio pabaiga, tada žmonės puola į paniką kad mirsime ir panašiai. Bet gi suprantat, kad pasaulio pabaiga ivyks kiekvienam skirtingai? Tą yra kažkodėl visiems sunku suvokti, nes nežinom kada mirsim ir dėl ko (random), ir atrodo kad kaip gyvenam taip ir gyvensim, deja. Pridursiu, kad ir sakykim praneša daktarai žmogui baisią ligą ir kad mirs tuojau, tai puola į isterijas ir panašiai, nes jis jau žino tiksliai kad tuojau mirs, bet kodėl kiti žmonės nesupranta vieno dalyko, kad mes mirsim kažkada? Įsivaizduokite, kad nieko nebebus 100 metų, 1000 metų, galiausiai 1 000 000 metų ir t.t. Sunku taip? Man tik keista kodėl kiti nebijo mirties? Laiko mums nėra duota daug. Turime suprasti kad tai ivyks gan staigiai. 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...