Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SouthCities.Lt - Nauja pradžia ! [City-Life.Us.Lt]


EdgarasL.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3099 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1599516784d52b964e1c0f4a5c6556d2127.png

Startavo naujai kuriamas SA:MP projektas !

Forumo adresas : www.SouthCities.Lt 

Forumas taip pat prieinamas adresu www.City-Life.Us.Lt

 

Trumpai apie projektą 

------------------------------------

 

Projektas pradėtas kurti visai neseniai ( t.y. 2015m. rugsėjo mėnesį. ), nuo tada buvo pradėta kruopščiai dirbti prie forumo ( trūksta dar kelių vizualių detalių, bet su laiku atnaujinsim ) . O daugumai kiltų klausimas kodėl nėra .Lt galūnės, atsakymas paprastas, iš pradžių kai tik pradėjau dirbt su forumu galvojau kolkas kol dar tik viską pradedu neužsakysiu, o prieš kelias dienas kai jau iv.lt užsisakinėjau .LT galūnę pastebėjau, kad su šiuo pavadinimu jau užimta ir pavėlavau . Todėl arba galvosiu naują pavadinimą arba bandysiu tartis su domeno savininku dėl perpardavimo .

Projekto veiksmas vyks San-Fierro mieste, modifikacijos tipas bus RPG/GRP mišinys.

Modifikacija tikrai išsiskirs savo unikalumu ( tai įrodysime su keliamais atnaujinimais ).

 

-----------------------------------

 

Šiek tiek apie modifikaciją

-----------------------------------

 

Kaip ir minėjau veiksmas vyks San-Fierro mieste. Kodėl būten čia ? Todėl, kad dauguma serverių kuriasi kaimeliuose, o San-Fierro miestas jau visiems gerai žinomas ir pažystamas, todėl manau seniems žaidėjams jis tikrai patinka. Taip pat kaip ir minėjau tai bus GRP/RPG mišinys, patirtis ir pinigai čia nebus tokie lengvi kaip daugumoi serverių, valiuta mūsų projekte turės labai didelę įtaka ir ekonomika bus griežta, todėl milijonieriais būti mūsų projekte bus tikra prabanga . Dabar šiek tiek aprašysiu sistemas, kurias žadame su kekvienu atnaujinimu įgyvendinti .

 

9523276ad8d5ed47eb084f285d23a51691.png

Pati pradžia ...

 

Kai tik užsiregistruosite į serverį lėktuvas jus nuskraidins į San-Fierro oro uostą. Ten ir bus SPAWN vieta. Ne ne ne, negalvokit kad tai defaultinis GRP spawnas, kaip tik atvirkščiai, šioje vietoje manau dar nei vienas serveris nedarė SPAWN vietos, mano akimis tai unikali vieta ir puikiai tinkanti pradiniai žaidėjo vietai. Taigi užsiregistravus ( nusistačius slaptažodį, el.paštą, slaptą klausimą bei lytį ) gausite 0XP ir 15.000 eurų pradžiai. Už tuos 15.000 eurų galėsit laikytis teises, nusipirkti navigaciją, nusipirkti mobilūjį telefoną bei sim kortelę. Visame mieste bus nuomos automobilių bei motorolerių, todėl be vargo galėsite išsinuomuoti transportą, ir nuvažiuoti į pasirinktą tašką .

 

 

d67d28b5356fb228fc57e6c6fcb4da4b122.png

Verslų sistema ...

 

Verslų sistema pas mus bus gana unikali. Verslų serveryje bus tikrai nemažai. Norint nusipirkti verslą reikės tikrai nemažai pavargti, nes jie bus gana brangūs. Nusipirkus verslą jūs tapsite jo direktoriumi ir turėsite valdyti jį tam, kad verslas neštų pelną. Verslo direktorius galės pirkti iš serverio darbininkus ( kuo daugiau darbininkų, tuo didesnis pelnas į minutė.), darbininkų limitas nebus nustatytas, bet kuo daugiau darbininkų turėsit, tuo daugiau kainuos naujas darbininkas. Savo verslą galėsite parduoti serveriui ( atgausite 40% verslo vertės ) arba kitam žaidėjui pagal sutartą kainą. Verslą taip pat galėsite perleisti (padovanoti) kitam žaidėjui. Kita puiki funkcija, kad verslą galėsite plėsti. Verslo plėtimas bus labai brangus, bet išplėtus verslą jo uždarbis padvigubės. Norint ištobulinti verslą reikės turėti 70% verslo vertės eurais, ir būti verslo direktoriumi daugiau nei 480min. Daug nesiplėsiu, viską matysite forume stebėdami atnaujinimus .

 

8dae6c4da5a45735a7c2e6358a2d2c97761.png

Automobilių sistema ...

 

Tai labai svarbi sistema mūsų projekte. Nusipirkus automobilį jį jums reikės prižiūrėti, t.y. drausti kas 7dienas, užregistruoti, pereiti techninę apžiūrą, keisti detales, tepalus. Nusipirkus benzininiu varikliu automobilį galėsite įmontuoti dujų įranga. Plačiau kaip ši sistema bus įgyvendinta taip pat galėsite stebėti forume modifikacijos atnaujinimų skiltyje.

 

 

 

 

Papildyta

-----------------------------------

 

Kaip ir buvo žadėta projekto naujasis adresas www.SouthCities.Lt !

 


----------------------------------
 
 

Aprašymas bus pildomas, daugiau informacijos rasite forume www.SouthCities.Lt ! Dėkui už skirtą laiką peržiūrint aprašyma. Geros dienos linki SouthCities.Lt projekto administracija .

 

  • Teigiamai 5
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Linkiu sėkmės serveriui.

Aprašymas gal ir neblogas, sėkmės projektui, užsuksiu :)

sėkmes linkių su serveriu

Ačiū visiems ir lauksime jūsų projekte :)

Vyksta atranka į moderatorius http://www.southcities.lt/index.php?/topic/6-atranka-%C4%AF-forumo-moderatorius-atidaryt%C4%85/

Redaguota , nario JackKie
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sekmes su projektu :)

Ačiū, mums jos tikrai reikia :)

Kviečiame prisijungti prie naujo samp projekto http://www.southcities.lt/ / Vyksta atranka į admin prižiūrėtojo pareigas http://www.southcities.lt/index.php?/topic/72-renkamas-admin-pri%C5%BEi%C5%ABr%C4%97tojas/#entry233/ / Ketvirtiejį serverio atnaujinimai http://www.southcities.lt/index.php?/topic/88-southcitieslt-v004-20151027/#entry281/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ghost'Twn, atrodei tikrai malonus ir patikimas žmogus, pirkai iš manes paslaugas dar, bet tikrai nuvylei, kad kiši nagus ten kur nereikia ir dar naudoji tai kas ne tavo. :) Bent paveiksliukų linkus pasikeisk lopinėli, pats supranti apie ką aš čia kalbu. Šitas žmogus tikrai nevertas gero vardo. Ir net nesupratau priežasties, dėl ko mane užblokavo :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3099 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...