Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c577960f3284ab91827106a88ca1e9a8344.png

Norėjau prisimint mapinimą, tai pabandžiau sumapint Gaujos interierą, senamę barę. Paskutinį kartą be šito mapo, mapinau ~8mėn atgal.

Iškarto pasakysiu, mapas žaidimę turi geresnę kokybę, kadangi mano Vegasui kažkas su Rendinimu blogai, aptamsto vaizdo įrašą. HD padeda !

VAIZDO ĮRAŠAS

https://www.youtube.com/watch?v=mYmMFE9-Y4I&feature=youtu.be

Aišku, nes kažkaip galvojau per daug objektų naudot irgi neką. 

O kodėl negalima pasiimti mažesnio ploto ir jį apstatyti kokybiškiau? 

Man darbas visai nepatiko. Išdėstant objektus susitelkei tik ties sienų pakraščiais, kas labai neigiamai atsispindi rezultate, o ir vos pažvelgus į darbą galima suprasti, jog pasirinkai sau per didelį plotą, kurio akivaizdžiai negebi apstatyti. Taip pat pastebima, jog bandyta sukurti netvarką, bet tam pasirinkai tik šiukšles, kurios, beje, tam visiškai nepadėjo, nes jų primėtyta per daug (daug įdomiau atrodytų nuvirtusios kelios kėdės, stalai ar kiti panašūs objektai). Nepatiko ir tai, kad visiškai pamiršai apie sienas, jos neturi būti tokios tuščios.

O kodėl negalima pasiimti mažesnio ploto ir jį apstatyti kokybiškiau? 

Man darbas visai nepatiko. Išdėstant objektus susitelkei tik ties sienų pakraščiais, kas labai neigiamai atsispindi rezultate, o ir vos pažvelgus į darbą galima suprasti, jog pasirinkai sau per didelį plotą, kurio akivaizdžiai negebi apstatyti. Taip pat pastebima, jog bandyta sukurti netvarką, bet tam pasirinkai tik šiukšles, kurios, beje, tam visiškai nepadėjo, nes jų primėtyta per daug (daug įdomiau atrodytų nuvirtusios kelios kėdės, stalai ar kiti panašūs objektai). Nepatiko ir tai, kad visiškai pamiršai apie sienas, jos neturi būti tokios tuščios.

Sveikas, nepasiiemiau mažesnio ploto, kadangi aš šį map darbą padariau pagal serverio gaują. Tuščias koridorius kur yra, ten aš padariau tuščios vietos tam, kad tarkim SARGe gaujos renkasi pož.garažę, tad aš panaudojau tą pačią mintį, tik kad pastato viduję.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...