Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3907 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nu aš nemoku tų visų Video efektųir aš jais nesinaudoju :D Tiesiog parodau, kaip be jokių Crack gauti labai gerą programą ir naujausią versiją ;D

Tai nereikia jokių efektų. Aš asmeniškai labai nemėgstu kai būna kokios ilgos pamokos ir visą laiką lėtai, po truputį rašo kažką užrašinėje (notepad). Tai geriau kalbėti, be to video netinkamos rezoliucijos, kas gal būt kam pablogins žiūrėjimą, kalbu apie juodus kraštus, na ir t.t.

Redaguota , nario ViNAS
Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep
(redaguota)

Nepatinka VIdeo? Skaityk apačią:

Aktyvacija:

1. https://mirillis.com...on_history.html

2. Download Action!  1.27.2

3. License Key: iKu22-HVicO-v22fI-lEpaR-o8G63-fTdST

:D Man video patinka :D :D Aš viską ant greičio dariau, tad viskas yra puiku ;D

Tai gerai, aš matau, gerai, kad ir į aprašymą youtubėje po video idėjai.

Redaguota , nario ViNAS
Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Ai pamiršau, dar vieną dalyką. Pas mane yra legali versija- tai veikia youtube kėlimas ir visi update.

Su Šitu raktu, nežinau, ar veiks Youtube, bet patarčiau nedaryti update ir užblokuoti programos veikimą su firewall. PATS raktas turėtų veikti apie metus.

Iš pačios programos automatiškai galima video kelti į youtube, bet su crackintom versijom ten nelb gaunasi, bet jeigu video editinat- tai čia visiškai nesvarbus dalykas jums.

Oo... čia šita programa kur man "spamindavo" lenteles tol kol kompą užlauždavo... :D

Mirillis Action- geriausia filmavimo programa. man niekada jokių lentelių nebuvo, naudojant šią filmavimo programą.

Gal pas tave tiesiog senas ir medinis kompiuteris? Aš nesu girdėjęs dar tokios nesąmones, per 3 šios programos naudojimo metus, kad ji mėtytų kažkokuas lenteles. Supergames.lt - forumas, kuriame surandi klounų :D

Nei crack, nei patch, nereikia- siųstųsi ir dėkotų žmonės, bet neeee- kritikuoja nesąmones :D

Čia skaitosi- pasidalinau :D

Mirillis Action- geriausia filmavimo programa. man niekada jokių lentelių nebuvo, naudojant šią filmavimo programą.

Gal pas tave tiesiog senas ir medinis kompiuteris? Aš nesu girdėjęs dar tokios nesąmones, per 3 šios programos naudojimo metus, kad ji mėtytų kažkokuas lenteles. Supergames.lt - forumas, kuriame surandi klounų :D

Nei crack, nei patch, nereikia- siųstųsi ir dėkotų žmonės, bet neeee- kritikuoja nesąmones :D

Čia skaitosi- pasidalinau :D

Ko tu čia stresuoji... Niekas juk nekritikavo, tik pasidalinau savo patirtimi su šia programa... Būdavo, kad kažkur paspaudi ir užsispamina lentelėm ta programa tol kol: išjungi per "Task Manager" arba tol kol užlūšta. Įsiskaityk kitą kartą :D

(redaguota)

Tokie bajeriai būna tik su crackais, kai atsisiunti install'ą ir dar crackini po to :D O jeigu nusipirktum legalią versiją arba aktyvuotum su Key, be jokių Crack, ši programa tau niekada neišmes jokio lentelės.

Aš šią programą perku labai pigiai per Kalėdas :D Būna -60% jai, o dėl Crackintos- na neveikia update su Crackais, būna virusų juose- tai ir mėto visokias lenteles.

Tai nėra pačios programos klaida. Tai yra tiesiog blogas Crack.

..

,

,

gal galetum pati install idet i zippyshare ar kur, man pvz neveikia mirrilis pats puslapis.

PS. Dekui viskas veikia.

Redaguota , nario 4NEX.LT - Mantas / Š.

Hello, U WOT M8?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3907 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...