Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3511 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Kadangi reikia skubiai šaibų, parduodu kelis mappus. 

Vienas mappas kainuoja 0,50 EUR.

Bay Side Bankas

Las Venturas Fūristai

LV vairavimo mokykla

Fūristų pasikrovimas [ FOTO atsiūsiu skype ]

Medikų interieras [ FOTO atsiūsiu skype ]

VM interieras

Buto interieras

LS autoservisas

Ir daugiau mappų. Susisiekite skype ( ddt1592 ) ir pasakykite kokio mapp norite. Jeigu turėsiu, parduosiu.

UŽ PAPILDOMĄ KAINĄ GALIU PADARYTI MAPP'Ą PAGAL JŪSŲ NORUS!

SKYPE DDT1592

PIRMAS NEINU, SCAMMERIAI PI*KIT NA*UI

Parduota daug mapp darbų ( pirkėjo skype : gytimis ). ( VM inteireras, ls autoservisas, ir daug daugiau los santos mappų ).

Redaguota , nario K1NGAS
(redaguota)

Kažkada pirkau iš taves tą namo ant ratų interjerą, galvojau ištrynei iš kompiuterio, nes vis dėl to pirkau ir, kad jį turėčiau tik aš vienas, pasirodo klidau. Na šeip ar taip yra paplatintas VM ir interjeras namo ant ratų ;) http://www.supergames.lt/topic/233529-dalinuosi-dvejais-neplatintais-samp-mapp-darbais/

Redaguota , nario .Schwartz'as`

.

Kažkada pirkau iš taves tą namo ant ratų interjerą, galvojau ištrynei iš kompiuterio, nes vis dėl to pirkau ir, kad jį turėčiau tik aš vienas, pasirodo klidau. Na šeip ar taip yra paplatintas VM ir interjeras namo ant ratų ;) http://www.supergames.lt/topic/233529-dalinuosi-dvejais-neplatintais-samp-mapp-darbais/

Atsiprašau  labai. Tiesiog pts paminėjai, jog tai buvo "Senai" ir galbūt nebeatsimenu. Dėkui, jog priiminei. Bet kad VM interierą pardaviau, tai nelabai atsimenu, ir jog jis paplatintas tuo labiau. Jeigu gali, numesk linką :)

Pašalintas Namo ant ratų interiero pirkimas. 

Atsiprašau  labai. Tiesiog pts paminėjai, jog tai buvo "Senai" ir galbūt nebeatsimenu. Dėkui, jog priiminei. Bet kad VM interierą pardaviau, tai nelabai atsimenu, ir jog jis paplatintas tuo labiau. Jeigu gali, numesk linką :)

Pašalintas Namo ant ratų interiero pirkimas. 

Negaliu pasakyti ar tikrai, bet namo ant ratų tai tikrai, einu paieškosiu, prašyčiau nemėtiti čia free -rep, nes skusios aukštesnėm instancijom! Už tiesą mėto -rep oj tas kingas su parkouru.

.

Negaliu pasakyti ar tikrai, bet namo ant ratų tai tikrai, einu paieškosiu, prašyčiau nemėtiti čia free -rep, nes skusios aukštesnėm instancijom! Už tiesą mėto -rep oj tas kingas su parkouru.

Skuskis tuos savo plaukus, man vienodai šviečia.

Tu man užmetei -rep, aš ir tau užmečiau. Nematau tikslo man slėpti, kad mappas yra paplatintas. Taip, pripažystu - būčiau "ikišes" paplatintą mapp darbą. Bet dėkui, jog priminei, kad pardaviau!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3511 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...