Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3936 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Su kompiuteriu reik elktis kaip su moterim. Rūpintis, nemušti, skirti dėmėsio, skirti pinigų, mylėti.

O grįžtant į temą, tai kaip patogu, aišku su USB klaviatūra patogiau žaisti, bet čia kaip kam.

Nežinau kas ten tokio patogesnio, bet man tai su laptop klaviatūra same shit yra. Pripranti prie klaviatūros (kokia ji bebūtų) ir žaidi. Aš asmeniškai manau pinigų švaistymas, nes ji tikrai nereikalinga. Na nebent ten loši kažką tokio kur reik daužyt tuos mygtukus tai tada gal ir verta pirkt atskirą :D

Redaguota , nario Barzda

Aišku USB klaviatūra  ,bent jau man žaidimams šiaip nete sėdint tikrai nereikia ,bet geimam joo vien dėl F1,2,3 t.t raidžių nes nereikia paspausti shift ar fn ,kad veiktu , paskuj raidės patogesnes man asmeniškai kaista ranka nes visados kairė laikau prie A raidės ir nuo laptopo man ranka kaista :D nu nežinau sėdint ant stalo kaip prideda man USB klaviatūra ir ekranas toliau ne prie pat pristojas ir šiaip man geresnė aišku žaidimams tik. Nu sueis ir visados jei visada prie laptopo tik ant stalo būni.

Aišku USB klaviatūra  ,bent jau man žaidimams šiaip nete sėdint tikrai nereikia ,bet geimam joo vien dėl F1,2,3 t.t raidžių nes nereikia paspausti shift ar fn ,kad veiktu , paskuj raidės patogesnes man asmeniškai kaista ranka nes visados kairė laikau prie A raidės ir nuo laptopo man ranka kaista :D nu nežinau sėdint ant stalo kaip prideda man USB klaviatūra ir ekranas toliau ne prie pat pristojas ir šiaip man geresnė aišku žaidimams tik. Nu sueis ir visados jei visada prie laptopo tik ant stalo būni.

Ne vienam tau kaista ranka :D (same)

1a8RFpy.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3936 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...