Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3932 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, parduodu steam paskyrą su 2 žaidimais, atidarytu marketu, galimybe kviestis draugus į steamą.

Paskyroje rasite.

* Counter Strike Global Offensive. [ GOLD NOVA MASTER ]

* The Hat Man: Shadow Hazard.

* Atidarytas marketas.

* Steam paskyros lygis - 1.

* CS:GO skiną už 10centų.

Daugiau apie paskyrą.

Paskyrą pirkau iš random žmogaus, paskyroje galėsite rasti daug žaidėjų kurie jums padės keltis ranką, gerą kompaniją ir t.t. pats dabar parduodu paskyrą, nes reikia kaškaip atsikratyti priklausomybės nuo žaidimų.

Atsiskaitymas.

Atsiskaityti galite ,, PAYSERA " pervesdami pinigus į mano sąskaitą - 6EURUS.

Pardavimo eiga.

Visupirma kyla klausimas ar eisiu pirmas? Atsakymas NE, nebent jūs turite daugiau teigiamų atsiliepimų negu aš, arba imsite tarpininką už kurį mokate jūs. Jeigu nepirksite tarpininko ir turite mažiau atsiliepimų, tuomet pardavimas vyks taip. Jūs pervesite į mano sąskaitą pinigus, tuomet patikrinsiu savo ,, PAYSERA " sąskaitą jeigu pinigai bus tuomet pasakysite savo el.paštą pakeisiu paštą, slaptažodį ir atiduosiu paskyrą.

Susisiekti galite

Redaguota , nario Krienas.

priklausomas_69.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3932 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...