Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nerasi, o jeigu rasi ankščiau ar vėliau gausi Limitą ant PayPal ir tavo pinigai bus nuplaukę. :D

ok tai ten kur link numetei tas tai traukia jas iš kažkur ne? Pas ji brangu, 8 eurai ... + Aš nežinau ar pasieksiu savo tikslo, beto jis rašė irgi gali blokuot jo tos vcc.

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

(redaguota)

Pakviesk į skype, manau turiu šokį tokį pasiūlymą.

Nenaudoju skype jau senai. Na bet ok, atsisiūsiu, sakyk nick.

P.S. NETRAUKSI VCC iš kokių faknamegenerator ar dar kokių nesamoninų tinklapiu kurių vcc neveikia tikiuosi?

Redaguota , nario PerSempre

Net tai, kad padėjau,bet ir užblokavo ant skype ir man sako jog tai nelegalu nors pats to nelegalaus ieško..

Na aš taves neužblokavau, ir tiesiog ieškau būdo kuris legaliai patvirtintu mano paypal.

O padėt bandei, nesakau, bet tame forume tik ikelia ir nebėra, nežinau kaip prieit prie tu vcc... Nepatvirtinau vistiek gi to paypal.

Na aš taves neužblokavau, ir tiesiog ieškau būdo kuris legaliai patvirtintu mano paypal.

O padėt bandei, nesakau, bet tame forume tik ikelia ir nebėra, nežinau kaip prieit prie tu vcc... Nepatvirtinau vistiek gi to paypal.

Krc tu ties tuo mano prikolu neturi patirties...Aš krc galėčiau pasikrapštyti ir gauti ta vcc, bet man nėra jokios naudos iš to.

Nežinau, nieko nepatvirtinęs ir leidžia mokėti visur (tiek ebay tiek kitose svetainėse)

Negali būt, tai ko visi anglai verkia, kad negali naudotis nepridėjus kreditinės? 

Tai kaip ten ištikro yra? RAŠOT TIK ŽINANTYS, kiek bandžiau aš pervest kažkur tai prašo pridėt kreditinės.

Rakinam tema, pasitvirtibo, nebūtina kreditinė, o kaip su ebay bus dar nežinau ( ar su unverified galėsiu pirkt kanors)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...