Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nesuprantu, kokiu reikalu tu su jais susiekiai, pasišaipyt?

Susisiekiau, nes norėjau nupirkt žaidimą, bet pasirodo kad ten klounai (-as), nes vienas ir tas pats tikriausiai save prisidėjo rašydamas iš dviejų Skype. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Susisiekiau, nes norėjau nupirkt žaidimą, bet pasirodo kad ten klounai (-as), nes vienas ir tas pats tikriausiai save prisidėjo rašydamas iš dviejų Skype. :D

Kiek Paulių pažystu, nei karto nebuvo jokių nesąmonių, žaidimus parduoda už tikrai menką kainą lyginant su rinkos vidurkiu. Taip karts nuo karto jis gal ir prirašo visokio pobūdžio nesąmonių, bet tas pasitaiko ir geriausiems iš mūsų. 

O kas liečia tokio pobūdžio temas, kur siekiama pasišaipyt iš kitų, tai nemanau, jog žmogui su tokio lygio reputacija (nekalbu apie žalią skaičiuką prie tavo slapyvardžio) kaip tavo derėtų čia terštis ir gadint savo įvaizdį (mano nuomonė).

Redaguota , nario Arnas922

Didmena - kai parduodama verslininkui, mažmena - kai parduodama vartotojui. Ar aš klystu?  :lol:

Matai pats žmogus bandydamas pasirodyti protingu, nesuprato apie ką šneka. :)

Kiek Paulių pažystu, nei karto nebuvo jokių nesąmonių, žaidimus parduoda už tikrai menką kainą lyginant su rinkos vidurkiu. Taip karts nuo karto jis gal ir prirašo visokio pobūdžio nesąmonių, bet tas pasitaiko ir geriausiems iš mūsų. 

O kas liečia tokio pobūdžio temas, kur siekiama pasišaipyt iš kitų, tai nemanau, jog žmogui su tokio lygio reputacija (nekalbu apie žalią skaičiuką prie tavo slapyvardžio) kaip tavo derėtų čia terštis ir gadint savo įvaizdį (mano nuomonė).

Nežinau, čia berods yra diskusijų forumas, ir egzsituoja toks dalykas kaip žodžio laisvė, aš tokių nesąmonių nerašau nei vienam žmogui kuris susisiekia su manimi, net nepagailiu savo laiko ir pridedu žmogų prie draugų, ar įmetu gift'ą į Trade kad pasižiūrėtų jog su juo viskas gerai. Nemanau kad šita tema aš sugadinau savo įvaizdį, tiesiog norėjau parodyt žmonėm, kokių klounų yra Lietuvoje, nieko nenoriu įžeist, bet nuotraukos kalba pačios už save. Komercinės paskirties paskyra? Aš esu mažmeninės prekybos subjektas? Skype įrodymai, bei CyberPolice? Jeigu žmogui net sunku pridėti prie draugų, ar parodyt savo Inventorių, padaryti jį Public, nematau nieko kito kaip bandymą apscamint. Taip pat siunčia nuotrauką, kuri yra neaiškų kiek metų senumo (ją man siuntė gal bent 4) kartus, o kas keisčiausia, kad žmogus kur "pardavinėja" žaidimus, net neturi Steam paskyros, viskas vyksta per kelis asmenis, kurie yra labai užimti ir vyksta į Verslo konferencijas, nors poto sėkmingai ir toliau susirašinėja su manimi, lyg niekur nieko. :)

8gHUMz7.png

man atrodo kad tu tas paulius ir busi

Mokinuos PAWNO

Oho, koks piktas tas Aurimas, išlieja savo pyktį dėdamas visiems neigiamus reputacijos taškus, neveltui sakoma, kad už tiesą pykstama. O temoje jokio atsakymo - pasiaiškinimo nesulaukiam. :D

8gHUMz7.png

Juokdariai ten abudu bet kitokio būdo :D O pagal viską "Pardavėjas ar tiekėjas" Turi pateikti tiekiamas ar parduodamas paslaugas akyvaiždžiai. STEAM žaidimų parduotuvė kaip norfą ar maximą ... Negi eisi apsipirkt nematydamas ką parduodą? Čia ir durnam aišku. Jeigu iš norfos perki 25 batonus, tai jau didmeninė prekybą ? Aurimai tau patarimas - Yra kažku šiauliuose psihūškė, apsilankyk ten nes nuo pat gimimo ataušęs esi

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

• Parašė po 1 mėnesio...
(redaguota)

Juokdariai ten abudu bet kitokio būdo :D O pagal viską "Pardavėjas ar tiekėjas" Turi pateikti tiekiamas ar parduodamas paslaugas akyvaiždžiai. STEAM žaidimų parduotuvė kaip norfą ar maximą ... Negi eisi apsipirkt nematydamas ką parduodą? Čia ir durnam aišku. Jeigu iš norfos perki 25 batonus, tai jau didmeninė prekybą ? Aurimai tau patarimas - Yra kažku šiauliuose psihūškė, apsilankyk ten nes nuo pat gimimo ataušęs esi

Matai tikina, kad jo parduodami žaidimą yra (Row - Region Free), žmogus nusiperka už 9€ gift'ą ir gauna RU/CIS gift'ą kurį reikia aktyvuotui su VPN, bei kurį galima gauti už pusę kainos - 4,5€. :D

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png

Kažkas nelankė ekonomikos pamokų. :D (Šneku apie tuos "gerus" pardavinėtojus) 

Nežinau bet kaip juos dar ant šios žemelės nešioją. Prisijuokiau kaip reikalas. (y)

Juokdariai ir tiek, pabendravau ir apsimečiau durneliu, kad tik skaniai pasijuokčiau. Lietuvos verslininkai didieji. :D

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...