Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3936 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kadangi galvoju pirkt Stacionaru, gal galit padeti, Reiktu kad pavestu koki h1z1/ets2 ant 60fps su medium nustatymais bent jau. Gal turit kokiu patarimu ? As visiskai neisivaizduoju, nusipirkes deze, kokio ekrano man reikes ? Nei biski nenusimanau apie tai, nenoriu kad nusipirkes ekrana netiktu, ar napavelktu, i ka ziureti ? Jeigu galima detaliai, ypac apie ekrana, nes apie deze mazdaug issiaiskines esu pagrindinius dalykus.

O su klaviatura, tai nesvarbu, senu turiu, 3 vienetus net, maziausia problema. 

Sveikas, taip vadinamąją "dėžę" pirk surinktą iš pageidaujamų dalių, kitu atveju nusipirksi šlamštą. Mano rekomendacija: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=JcrBEQAgCAPBloxAINp%2FX4q%2BbicTKMmFTSm6SlPdAiCsYTUDDXdqPET4X4js8wE%3D, jei per brangu, parašyk, surinksiu už tiek, kiek gali sau leisti :)

(redaguota)

Sveikas, taip vadinamąją "dėžę" pirk surinktą iš pageidaujamų dalių, kitu atveju nusipirksi šlamštą. Mano rekomendacija: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=JcrBEQAgCAPBloxAINp%2FX4q%2BbicTKMmFTSm6SlPdAiCsYTUDDXdqPET4X4js8wE%3D, jei per brangu, parašyk, surinksiu už tiek, kiek gali sau leisti  :)

Labas, pagrindine problema kad as nelietuvoj, o is manes daliu surinkinetojas labaaai prastas, pats tikrai nepirksiu po kekviena dali, nes visiskai nieko nenusimanau, net neisivaizduoju ar sunku bus visas dalis po viena man ideti.
Redaguota , nario Domants

Labas, pagrindine problema kad as nelietuvoj, o is manes daliu surinkinetojas labaaai prastas, pats tikrai nepirksiu po kekviena dali, nes visiskai nieko nenusimanau, net neisivaizduoju ar sunku bus visas dalis po viena man ideti.

Sudėti nėra sunku, bet jei neturi net teorinių žinių, pirk surinktą. O ekraną imk paprastą, svarbu IPS tipo, brangesnių neverta pirkti, nebent esi užkietėjęs gamer'is.

(redaguota)

Sudėti nėra sunku, bet jei neturi net teorinių žinių, pirk surinktą. O ekraną imk paprastą, svarbu IPS tipo, brangesnių neverta pirkti, nebent esi užkietėjęs gamer'is.

Uzkietejas gameris nesu, pazaidziu cs:go,h1z1,lol,lfs,ets ir tiek. kas tas IPS ? :D

Istikruju tai 650euru, cia gan nedaug palyginus, as galiu ipirkti iki 950euru +-

Apie detaliu surinkinejima prisiminiau sena zaidima '' Street legal redline racing'' atrodo, ir ten bandziau masinai surinkti dalis, tai taip ir sekėsi kad..........

Redaguota , nario Domants

Uzkietejas gameris nesu, pazaidziu cs:go,h1z1,lol,lfs,ets ir tiek. kas tas IPS ? :D

Istikruju tai 650euru, cia gan nedaug palyginus, as galiu ipirkti iki 950euru +-

Apie detaliu surinkinejima prisiminiau sena zaidima '' Street legal redline racing'' atrodo, ir ten bandziau masinai surinkti dalis, tai taip ir sekėsi kad..........

tai kad ten jau rode kokios tinka superki ir sumeti tame zaidime :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3936 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...