Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kai susigrazinti normalius win 10 ? is Administrator (17 fe)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi reikejo man susitvarkyti viena dalyka ir tam reikejo eiti i SAFE MODE(kaip ir nieko blogo nenuspaudziau) ir per ten atlikti kelis dalykus po to kai nori iseiti is SAFE MODE reikai padaryti rr taigi padariau rr ir turi prijunkti prie normaliu windowsus prie senojo dekstopo o man pasijunge prie Administrator ir ant dekstopo grinai nieko nebebuvo viskas issitryne ar kaip nzn meginau LOG OUT (http://prntscr.com/8n9kgc) meginau prideti kita acc bet nieko net neismete :\ ieskojiau intike ilgai irgi nekazkas tebuvo tik win 7 8 kas pades duosiu 17 f e  ir nekomentuokite bereikalo

geriau kad butu su paaiskinimais tiksliai kaip ka daryti

Redaguota , nario Skyperis225

is 10 grysti 7 kitus neis truks draivu todel peranksti israset win 10 o taip jeigu nori i 10 turi draivus tureti t,t ir ziurint kas laptopas ar stacionaras daug nuo ko priklauso bedos 

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41

Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...