Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kaip sukurti 

kad būtų [Rankupas] [Privileegija] Nick : Tekstas

Kaip cia taip padaryt?

Naudoju PaidRanks ir PermissionEX

Moku naudotis Pex o su PaidRanks radau pamoka bet nezinau kaip padaryti kad butu

Rankupas Privilegija..

Beje kokiais pluginais geriau naudotis ? PaidRanks ? RanKup ? ar kokiais jaučiu dar daugiau yra

Redaguota , nario saras1
  • ,

Pervesk 5Eurus pasakysiu visus rankus kaip su pavadinimais t.t nes cia nera lengva labai labai didelis vargas viska atsiusiu tau i pm

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41

Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

Beje kokiais pluginais geriau naudotis ? PaidRanks ? RanKup ? ar kokiais jaučiu dar daugiau yra 

PaidRanks geriausi pagal mane.

Pervesk 5Eurus pasakysiu visus rankus kaip su pavadinimais t.t nes cia nera lengva labai labai didelis vargas viska atsiusiu tau i pm

Neapgaudinėk žmonių, galima pačiam per google per kelias minutes viską susirasti.

d78c31fc2d7457ec1137ddba1aead703291.gif

Nu man patogiau su RankUP pluginu, nes kažkada kai buginosi PaidRanks, nuo to laiko jo nebenaudoju.

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Aišku klausyk . Ar būtinas yra tas lygiavimas? 

Nes aš kaip darau ka nors be lygiavimo tai neveikia ..

O kaip ta lygiavima padaryti ?

Radau pamoka rankup bet ten Paprastai surasyta..

ar cia tas lygiavimas nereikalingas?

nesuprantu apie kokius lygiavimus šneki...

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

aisku o ziurek .. as kaip padarau rankup... tai man neveikia PermissionEX kodel ?

nemoku elgtis su PaidRanks ir rank-up .. radau PrisonRankup

cia eina irgi permsisions sudeti ?

taip visur reikia permission'u, bet tau siulau nekurt serverio, nes klausi kiekvienos smulkmenos..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...