Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3479 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ,

Norėčiau jums pristatyti video kuris turėtų pakeisti jūsų nuomone apie dabartinį sa-mp pasaulį ,labai labai tikiuosi ,kad po šio video atsiras bent vienas žmogus kuris pilnai sutiks su manimi ir pasirinks tai kas iš tikro yra geriausia...Tad labai dėkoju jums už jūsų brangų laiką skiriama šias kelias minutes ,tikiuosi pernelyg jūsų nesutrukdžiau ir viskas nuo pradžios iki pabaigos bus verta jūsų dėmesio .  -_-  !

Nu bled žmogau pats dabar logiškai pagalvok, kuri video apie žaidimą kur yra grynas nulis, kalbi įsijautęs ant tiek atrodo, kad tau samp koks gyvenimas, šeimos narys. Pabusk iš to supisto sapno, padaryk ką nors naudingo dėl savo šeimos, kuri tau irgi atsidėkos. Ir baikit tokius video kurti, nes *Myliu SuperGames.lt* juokingą daros, atrodo mes čia ateisim susigraudinsim ir verksim.

(redaguota)

Sveiki ,

Norėčiau jums pristatyti video kuris turėtų pakeisti jūsų nuomone apie dabartinį sa-mp pasaulį ,labai labai tikiuosi ,kad po šio video atsiras bent vienas žmogus kuris pilnai sutiks su manimi ir pasirinks tai kas iš tikro yra geriausia...Tad labai dėkoju jums už jūsų brangų laiką skiriama šias kelias minutes ,tikiuosi pernelyg jūsų nesutrukdžiau ir viskas nuo pradžios iki pabaigos bus verta jūsų dėmesio .  -_-  !

Per daug sentimentalu. Čia viso labo žaidimo serveris, o ne sprendimas kuris nulems pasaulio likimą... :D Per daug įsijautei. Jei reiktų įkvėpt karius prieš kovą, puiku, bet čia žaidimas, jis turi įkvėpt viso labo smagiam laiko praleidimui...

p.s niekada nešnekėk užsimetęs vieną ir tą pačią nuotrauką, padaryk trumpus kadrus, arba minimum "slideshow" iš nuotraukų.

Redaguota , nario Alter

Per daug sentimentalu. Čia viso labo žaidimo serveris, o ne sprendimas kuris nulems pasaulio likimą... :D Per daug įsijautei. Jei reiktų įkvėpt karius prieš kovą, puiku, bet čia žaidimas, jis turi įkvėpt viso labo smagiam laiko praleidimui...

Gerai aš nesakau gal ir persistengiau su žodžiais ,bet aš kalbėjau tiesa kas ir kaip ir man visiškai nusispjaut jei jums tai atrodo kaip pajuokos objektas iš kurio juoksitės kiauras dienas...Aš pats sa-mp praktiškai jau pusmetį ar daugiau nebelošiau ,bet norėjau įrodyti ir atverti žmonėms akis kodėl ir ką reikėtų rinktis jeigu išviso vis dar žaidi tą sa-mp'ą ,beto tai buvo pirmas blynas niekuomet gyvenime tokių dalykų nekūriau ,atėjo mintis ir sugalvojau ją įgyvendinti ,bet po jūsų kritikos manau tokių video daugiau neišvysit ,ačiū už griežta ,bet teisinga vertinimą. 

Gerai aš nesakau gal ir persistengiau su žodžiais ,bet aš kalbėjau tiesa kas ir kaip ir man visiškai nusispjaut jei jums tai atrodo kaip pajuokos objektas iš kurio juoksitės kiauras dienas...Aš pats sa-mp praktiškai jau pusmetį ar daugiau nebelošiau ,bet norėjau įrodyti ir atverti žmonėms akis kodėl ir ką reikėtų rinktis jeigu išviso vis dar žaidi tą sa-mp'ą ,beto tai buvo pirmas blynas niekuomet gyvenime tokių dalykų nekūriau ,atėjo mintis ir sugalvojau ją įgyvendinti ,bet po jūsų kritikos manau tokių video daugiau neišvysit ,ačiū už griežta ,bet teisinga vertinimą. 

Orientuokis ne į "dramas", o į veiksmą, tada bus puiku.

Nu bled žmogau pats dabar logiškai pagalvok, kuri video apie žaidimą kur yra grynas nulis, kalbi įsijautęs ant tiek atrodo, kad tau samp koks gyvenimas, šeimos narys. Pabusk iš to supisto sapno, padaryk ką nors naudingo dėl savo šeimos, kuri tau irgi atsidėkos. Ir baikit tokius video kurti, nes *Myliu SuperGames.lt* juokingą daros, atrodo mes čia ateisim susigraudinsim ir verksim.

Pinigus gavo, todėl ir svaigo. :D

Pinigus gavo, todėl ir svaigo. :D

Žmonės jei nežinot nešnekėkit ,jokių pinigų negavau aš savo noru dažnai eksperimentuoju su tam tikrais darbais man tai patinka ,p.s tam projekte nelošiu ,o nuomone susidariau iš paprasčiausių draugų pasakojimų bei iš medžiagos internete todėl ir sukūriau šį kvaila video ,kaip ir sakiau tai tik beta versija niekada tokių dalykų nekūriau ,o eksperimentuoti niekas netrukdo ,plečiu savo akiratį ir tiek...

(redaguota)

Jūs gal nebe svaikit. Nei pinigų, nei pareigų aš nebuvau jam davęs.

P.S: Mano nuomonė apie šį darbą:

[2015-09-22 15:25:41] Dogberry.lt / ES.^: man tai nelabai.

[2015-09-22 15:25:53] Dogberry.lt / ES.^: nemegstu tokiu dalyku

[2015-09-22 15:30:55 | Pakeitė 15:30:56] Dogberry.lt / ES.^: nelabai klausiau, todel, kad negaliu tokiu klausyti

Redaguota , nario ES.^

Nu sorry, bet tu duzes gal? :D ziuriu sampas jum jau gyvenimas

Ponas ,ar pats nebūsi dužęs ?Jeigu nesugebi net perskaityti tai kas yra rašoma viršui ...Jeigu aš jau prie pačio sa-mp daugiau nei puse metų nebuvau ,kas čia bendro yra su gyvenimu ?Tiesiog tai savotiška saviraiškos forma ,pamaniau kažką pakurti ir sukūriau ,niekam nepakenkiau ,niekam neįgėliau ,tad jeigu nepatinka tai ką aš padariau ,paprasčiausias dalykas yra praskipinti šią tema ir tavo bėdos baigsis.Peace 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3479 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...