Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi pradejau matyti tokius žmones kurie apgaudineja vienas kitus taipat kaip ir mane taigi nedelsdamas sumaniau sukurti ši saraša , čia nebus rašomi mano draugai aš pats kada noriu bus rašomi tada kai žaidejai turi gera reputacija - rep+,atsiliepimus , nedaro klaidingu nusiskundimu ir visas kitas nesamones viska rašysiu atsakingai

----------------------------------------------------------------------------------

Patikimieji

KarolisY

----------------------------------------------------------------------------------

Nepatikimi

Retqu

Taksistas

Jeigu norite pakliurti i ši saraša turite buti patikimas , reputacija labai gera , nedaryti nesamoniu neižeidineti kitu bendrauti kurie turit gera reputacija praneškit man busite steabiamas ir gal itraukiamas

Komentuoti DRAUDŽIAMA BUSITE PRANEŠTI ADMINAM

Redaguota , nario -Choice-
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 7

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41
Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

My Trade Offer: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=153695003&token=tr5FCWKc - nepagailek item

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...