Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3954 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nereikia norėt lengvų pinigų, nes nelabai kas gausis, visi nori '' duokit būtų uždirbt internetu, sėdėt prie kompo valgyt bandeles ir turtais būt apsikrovusiu''. Aš siūlyčiau jei jau taip nori bandyk lažybų punktais kažką...

su lazybu punktais tai vel ten is vienos dalies sikna gaunasi.. is kitos aisku gerai.. o autoriui: jei nori pazek mano tema esu sukures pries pora dienu kaip uzsidirbt gali uzsidirbt  ir kelis dolcus gali uzsidirbt ir daug is to ka esu parases ten. o seip yra daug budu internete uzsidirbt situo galiu prisiekt bet kaip tu ir pasakei " TAKSISTAS" kad nereikia noret.. net intenetinis darbas reikalauja laiko,proto ir siek tiek pastangu aisku pliusas nereikia ten judint koju ir pan kazkur kazka daryt bet prota pajudint reikia..  o seip cia kaip prasai kad kazkas parasytu nelabai daug kazkas sakys kur galima greit uzsidirbt as ir pats zinau, gal kokiu metu parasysiu I supergames dar pora budu kaip uzsidirbt  bet.. bandyk PTC, CPM, galima uzsidirbt dar atsakinejant I klausimus , darant survey, is reff gali, yra budu kaip gali pasiimt .com domena papigiai uz pora taip sakant centu ir poto pardavinet uz keliais svarais daugiau.. jeigu nori gali isviso daryt drop shipping jeigu zinosi kaip tai daryt isviso gali po tukstanciais I menesi.. cia viskas nuo tavo makaules priklauso ar nesi koks tingynis. nes pats esu mates, kad kaikurie net tingy pora migtuku paspaudinet tai ka kalbet apie daugiau..

nelabai ir yra tokiu o tai ten kiti tinklalapiai buna nesamones patarciau nieko nedaryti su užsidirbimais internete nes labiau nukentesi kaip mano draugas

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41
Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

My Trade Offer: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=153695003&token=tr5FCWKc - nepagailek item

nelabai ir yra tokiu o tai ten kiti tinklalapiai buna nesamones patarciau nieko nedaryti su užsidirbimais internete nes labiau nukentesi kaip mano draugas

besansu .. ziurint ka darai.. aisku gali nukentet is tokiu dalyku kaip e whoring ir pan .. bet jeigu is visokiu CPM networku besansu 100% jeigu ten ir fake sudo prisidarysi vienas dalykas tik kad tau neismokes , ir nieko neprisidirbsi..  nu aisku dar ziurint ka tas tavo draugas dare..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3954 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...