Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Pamoka] Kaip uzsidirbt kelis dolerius, praktiskai nieko nedarant.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Iskarto pasakau, tokiu komentaru kaip neismoka,nesamone ir visas kitas sudas yra nereikalingi jeigu su tokia nuomuone atejot cia tai is karto pasakau net neskaitykit ir eikit jus nach*j

Taigi heeyyyy,  taiga ka pirma reikes tai bus jums reikes susirast kazkoki tai CPM network... mano patarimas butu

buciau dekingas jeigu naudotumet mano referral tai padetumet man ir su dydeliu malonumu padeciau jums per PM, patarciau kokiu dar lengvesniu butu ant sito :PP  http://cpmob.com/?ref=OEWTOCIiUs%2FxOcpIHA7rx2RD2k%2BJD1DO%2BOn6az03T90%3D

2. Reikes jums tinklalapio, be nervu !!! nebutina jums dabar eit ir leist pinigus  ant visokiu hosting, paprasciausiai uztenka paprasto blogger, blogo galit susikurt  cia  https://www.blogger.com/home 

3. Reikes papostint kazkokio meslo  I ten ten aisku neprivarykit aasgjakgaamvas ir visokiu nesamoniu, tesiog apie ka domites iveikti I wikipedija ir nukopijuokit kazka  ,pridet kokiu postu 1-2 postai ir viskas gerai , taip pat jeigu norit del viso ko galit kiekviena diena papostint bent po koki posta del saugumo ir pan , nors nieko neturetu but :)  ​

4. einam I cpmob ir sone bus my  websites  ​(1) 

5. I langeli kur yra add my website idedam savo tinklalapi ir tada jums reikes palaukt max iki 24 valandu (2)

6. Jums ismes tinkalalpi kuri pridejot (3)  ir rodys statusa jo (4) ar patvirtintas ar ne, pending bus dar kad dar laukt, active kad viskas ok..

7. Kai bus active,  i jusu blog reikes prisidet specialu koda, kiekvienam atskiram vartotojui yra sugeneruotas atskirai.. jeigu norit galit pridet daugiau tinklalapiu , daugiau uzdirbsit :P  kad gaut koda spaudziam " get code" (5) 

Pamokos kaip isikelt koda i blogger: 

Kita pamoka (lengvesne ir geresne)

Oki.. Svarbiausias dalykas..  dabar jums reiks gaut traffic taip sakoma lankytoju kurie atseit zes.. jeigu galit/turit koki weba aisku jum vargo nebus. Tiem kurie ne praktiskai irgi nebus..

Taigi ka pirma reiks daryt tai jums reiks gaut kazkokiu traffic exchange  mano rekomandacijos butu :

http://www.teslahits.com/register.php?r=8565

http://autowebsurf.com/?ref=5224

taip pat primenu cia yra pagal mano ref, uzsirestruodami per mano ref nieko nepabloginsit sau bet padesit man ir atsidekosit uz sita tutoriala :PPP  taip pat kaip zadejau jeigu naudojat mano ref galiu padet/atsakyt viska i PM ir visa kita galiu kazka patart ^^ 

ok einam i tema taigi visokiu yra exchangeriu traffic taigi cia galit naudot tuos 2 kuriuos parasiau virsuij, abu puikiai veikia..

Bet gi kaip zinot nebus kad idesit savo linka ir jums puft money here! taip nebus, taigi jums reiks patiem zet kitu zmoniu tinklalapius ir taip uzisirdbsit tasku( points) kuriuos iskeisit i savo traffic i savo tinkalapi kuriem yra ads..

Jau manau kiekvienas suprasit kaip pridet ta website.. aisku gali reiket taip pat palaukt kol patvirtina irgi gali trukt max iki 24 valandu dazniausiai viskas buna ok per pora valandu... 

Tai mazdaug viskas ir baigta.. tame esme ir yra ,aisku jeigu norit daugiau earn tai reikes laikyt savo pc 24/7 arba nusipirkt vps . 

taip pat patarimas jeigu naudojat windows 10...

kaip zinot turbut yra funkcija multi desktops.. tai galit susikurt 2 desktop ir 2-ame laikyt savo browser o 1-ame naudot pc kaip reikals ,  jums beviek nieko nesijaus kad ten kazkas pajungta nebent turit graba pc tada aisku.. Tai pat  kad lengivau galit naudot 2 browsers(narsykles ) tai pvz su chrome visada naudojat fb,sg ir pan, o galit firefox,opera ir pan parsisiust vien tik del situ nesamoniu ir naudojat tik tada :) taip pat jeigu laikot pvz 2-deskopte jums nereiks prisijunginet, pvz padarot pc ant sleep mode gryztat po kiek laiko vel automatiskai surfina ir jums nieko nereikia prijunginet.

TAIGI DAR KARTA PAKARTOJU JOKIU DEBILISKU KOMENTARU NEREIKIA KAIP KAD FAKE IR PAN.. DEL KLAIDU TAIP PAT, GYVENU UK, TAI DEL GRAMATINIU KLAIDU IRGI NEREIKIA JUSU KOMENTARU.. ACIU UZ DEMESI . 

Redaguota , nario Ernestas`

Pažystu tokių žmonių kurie irgi užsiima šita veikla, manau jei neitų uždirbt tų kelių doleriukų, niekas ir neužsiimtų ta veikla.

eina cia :) supergames.lt naudoja ta pati dalyka... irgi kazkiek  uzsidirba ir kiekvienas musu apsilankymas tarp supergames.lt atnesam centus paciam administratoriui( ar kuris yra patalpines)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...