Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3959 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Turi palaukti kažkiek laiko :D man irgi taip buvo.

Bet kai tu vediais, netiko passwordai ar kaip?

Viską gerai suvedžiau, tiesiog iš karto užblokavo, dėl to, jog tipo įrenginys neatpažintas ir programa nėra saugi. Nors bandžiau tiesiog pridėti google acc į telefoną.

P.S: Google rašo, kad užblokuotas 3 sav.

Redaguota , nario ES.^

Eik per pc ir ieskok info prisijunges prie google acc. Pirma kart girdziu apie toki dalyka. Pats acc veikia anp pc ar dar kur? Tik tel blokuotas? Daryk factory reset per recovery tada ir vel bandyk.

Jo, viskas veikia, pc, kiti pc, kiti telefonai. Blokuoja tik prisijungimus iš telefono (SE x10). Google acc nieko nerandu, man tik rodo, kad tas telefonas užblokuotas ir viskas, nieko padaryti neleidžia.
(redaguota)

Zinai kaip i tel recovery patekt? Bandei factory reset per recovery daryt?

Nežinau, bandžiau pagal tut'us iš google, nesuveikia man. Iki OS atnaujinimo veikė. Bet aš abejoju, kad man tas reset'as padės, gi aš tiesiog bandau pridėti vartotoją, o man neleidžia. Redaguota , nario ES.^

Isjunk tel. Laikyk kairi ir desini migtukus po ekranu nuspaudes ir nuspausk ijungimo migtuka. Kai tel suvibruos gali atleist ijungimo migtuka, bet nepaleisk kitu dvieju migtuku kol nepamatysi kad tel rekoveri daro.

Ir jei tik neleidzia pridet acc vistirk gali but kad kas nors softe susikirto, reset gali issprest sia beda. Softas ir recovery orginalus pas tave?

(redaguota)

Isjunk tel. Laikyk kairi ir desini migtukus po ekranu nuspaudes ir nuspausk ijungimo migtuka. Kai tel suvibruos gali atleist ijungimo migtuka, bet nepaleisk kitu dvieju migtuku kol nepamatysi kad tel rekoveri daro.

Ir jei tik neleidzia pridet acc vistirk gali but kad kas nors softe susikirto, reset gali issprest sia beda. Softas ir recovery orginalus pas tave?

Taip ir dariau, dabar dar kartą pabandžiau - telefonas tiesiog įsijungia, recovery neatidaro.

P.S: Tuo metu kai turi atsidaryti recovery girdisi kažkoks duslus garsas.

EDIT: Radau sprendimą 4pda forume, sprendimas:

• Prisijungti į google
  • Nueiti į https://www.google.com/settings/
  • Rasti "priedų ir tinklapių autorizaciją" > "Keisti"
  • Pasirinkti "sukurti slaptažodį priedui"
  • Naudoti tą slaptažodį su login'u

- baznarva

Redaguota , nario ES.^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3959 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...