Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Italija šiais metais paruošę tikrai stiprią ir pastovios žaidimo kokybės komandą, tuo tarpu lietuvių žaidimas didžiają laiko dalį gan stipriai svyravo.

Pats nesidedu didžiu krepšinio meistru ir nesu iš tų kurie mano, jog patys geriau sužaistų. Gerbiu vyrus už tai ką jie daro ir palaikysiu, nesvarbu kaip pasibaigs varžybos.

Grįžtant prie klausimo, manau jog lietuviai laimės, su šiek tiek palaikymo ir geru tarpusaviu susižaidimu, jie daro stebūklus.

Redaguota , nario Arnas922
(redaguota)

Sunku pasakyt galbut Jei bisk maciulis ir vel parodys galia galim ir laimet

Man jau geriau tegu žaidžia rinktinė, o ne vienas Mačiulis.

Kalbant apie JV žaidimą, tikiuosi jo " sugrįžimo " ( If u know what I mean ), pats JV sakė, kad buvo lyg kosmose, kai sirgo, nieko nevalgė. Naujausiais duomenimis atsigavo, tai šiandien turėtų sužaist savo.

Aš išvis nesuprantu tos durnos Kazlausko taktikos marinuot Kavaliauską ant suolo, kai jis BE ABEJONĖS turėtų būti antras centras po Valančiūno. Kažkaip man kuo toliau tuo labiau tas Kazlauskas nepatinka. Užsisėdęs ant Ryto žaidėjų ir viskas :))) Kavaliauskui blogų dienų aikštelėje BEVEIK nebūna, tai kam jį laikyt ant to suolo, jeigu jis lošia tikrai gerai ? Bet nee, geriau išleist sergantį Valančiūną, arba puolime jau nebetokį gerą Javtoką..

Nu va išsakiau savo nuomonę. Šiandien tikiuosi PAGALIAU pamatyti Valančiūną savoj formoj ir Kavaliauską žaidžiantį. Lauksim rungtynių :)

Redaguota , nario Aivaras.`

Man jau geriau tegu žaidžia rinktinė, o ne vienas Mačiulis.

Kalbant apie JV žaidimą, tikiuosi jo " sugrįžimo " ( If u know what I mean ), pats JV sakė, kad buvo lyg kosmose, kai sirgo, nieko nevalgė. Naujausiais duomenimis atsigavo, tai šiandien turėtų sužaist savo.

Aš išvis nesuprantu tos durnos Kazlausko taktikos marinuot Kavaliauską ant suolo, kai jis BE ABEJONĖS turėtų būti antras centras po Valančiūno. Kažkaip man kuo toliau tuo labiau tas Kazlauskas nepatinka. Užsisėdęs ant Ryto žaidėjų ir viskas :))) Kavaliauskui blogų dienų aikštelėje BEVEIK nebūna, tai kam jį laikyt ant to suolo, jeigu jis lošia tikrai gerai ? Bet nee, geriau išleist sergantį Valančiūną, arba puolime jau nebetokį gerą Javtoką..

Nu va išsakiau savo nuomonę. Šiandien tikiuosi PAGALIAU pamatyti Valančiūną savoj formoj ir Kavaliauską žaidžiantį. Lauksim rungtynių :)

Kazlauskas visgi treneris,savo darbą dirbantis labai ilgai,tad manau jis žino ką daro. :)

O šiaip net nežinau kas laimės,bet tikiuosi jog per tas dvi poilsio dienas Lietuvos rinktinėj viskas susitupėjo,įvyko šioks toks stebuklas ir šiandien parodys tikrai gražų ir laimėjimo vertą žaidimą. :)

Kas buvo atgal, nereikia žiūrėti.. Kiekvienos varžybos, naujas žaidimas, iš dalies dalelė sėkmės. Italai gana palankus varžovas Lietuvai, tad į pusfinalį išeitį vilčių yra ir gana daug. +6-9 LT ims. Kaip visada startuos galingai, atleis vadeles, bet po ilgosios pertraukos vėl trinktels.

18 dieną sužaisim dėl patekimo į finalą su serbais (prieš čekus turėtų išeit). Jeigu išeinam į finalą, susitinkam su prancūzais, o tada, kaip dievas duos..

P.S. Prancūzai turėtų nuimt ispanus.

Nemenčinės miškai - MUCHAMORŲ namai!

(redaguota)

Dabar stačiau prieš Lietuvą, nes kai stačiau už ją, pralaimėjo prieš nestiprią komandą :D

Lietuviai pralaimės kokiu 1-4 taškais.

Luzeriai!!!!

Laimės Italija, nes Valančiūnas/Javtokas/Kavaliauskas nemokės gintis prieš centra, kuris gerai meto iš toli(Bargnani), Italu lyderiai(Belinelli,Galinari) yra aukštesnio lygio, nei Lietuvos.

Bargnani aukšto lygio krepšininkas? :D pervertintas NBA talentas net Philas jo atsisakė, nes yra dydelis tingynis... Juk aiškiai viskas yra niekas tritaškiais paremtu žaidimų čempionatu nelaimi.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...