Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3959 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ieškau žmogaus kuris galėtu atnaujinti android'o versiją už pinigus (5€). Telefonas sony ericsson x10i, neroot'intas. Norėčiau įrašyti 4.1 (JB). Pats nemoku ir nieko nesuprantu.

Komentaruose palikite savo skypeID.

Atsiskaitau tik banku.

EDIT: Nors geriau, kad patartumėte normalią OS versiją, gal tas 4.1 (JB) šūdas.

Redaguota , nario ES.^

Taigi nueini į nustatymus > apie telefoną ar kažkas pnš. > ieškoti atnaujinimų, o toliau pats suprasi.

Čia telefoną update ne versiją įsirašyti:

O tau va prašom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2708262

Čia x10 (veikia puikiai ir ant x10i). Labai lengva yra, jeigu bent kažkiek susigaudai :) 

P.S: kad ir norėtum kad tau tai darytų, reiktų paduoti telefoną į rankas.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939812

Cia info kaip padaryti root, custom rec ir custom flash.

Siaip nemanau kad kas uz tuos 5 eurus varginsis. Tel gana senas ir daug knistis, beto reikia telefona rankose turet kad normaliai flash padaryt. Cia kaip "jei as darau, tu ziuri 5 eurai, o jei tu darai o as ziuriu 50 euru" :) o kiek maciau xda turi support tema tam tel tai ka nors tikrai rasi

• Teigiamai 1

Jeez. Kai užknisa tokios temos. Tokius telus į muziejų, senai jie atgyvene, dar jis naujo androido nori.... Įsirašius naują, telefonas nepagreitės.......

Visos android versijos dabar žemiau 5.0 yra "šūdas".

Pats tu šudas, ka turi prieš 4.4 android'ą?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

(redaguota)

Tokius telus į muziejų, senai jie atgyvene, dar jis naujo androido nori....

Na ir kas, kad atgyvenęs? Ir nauji visi lagin'a, tai tas pats šūdas.

<...>Įsirašius naują, telefonas nepagreitės.......<...>

Man ne greičio reikia, aš noriu, kad jis mažiau lag'intu.

Radau aiškesnių pamokų, 4pda. Jau nusiroot'inau. Tema galima rakinti. Ačiū visiems, kas bandėt padėt.

Redaguota , nario ES.^

Na ir kas, kad atgyvenęs? Ir nauji visi lagin'a, tai tas pats šūdas.Man ne greičio reikia, aš noriu, kad jis mažiau lag'intu.Radau aiškesnių pamokų, 4pda. Jau nusiroot'inau. Tema galima rakinti. Ačiū visiems, kas bandėt padėt.

Lagina? :D dar gražiau sugalvota.:D Matosi, kad nelabai nusimanai apie naujesnius telus. Parodai viena gerą telefoną kuris pradėtų lagint pervedu tą pačią sec 100 eur. Turiu dar savo sena nexus 5 kuriam jau antri tuoj eis metai ir jis tai nerodo lag ženklų. Geri telefonai sukurti tam kad melagintu...

Lagina? :D dar gražiau sugalvota. :D Matosi, kad nelabai nusimanai apie naujesnius telus. Parodai viena gerą telefoną kuris pradėtų lagint pervedu tą pačią sec 100 eur. Turiu dar savo sena nexus 5 kuriam jau antri tuoj eis metai ir jis tai nerodo lag ženklų. Geri telefonai sukurti tam kad melagintu...

Ką tu kalbi, turėjau S4 pradėjo laggint belenkaip po metų, turėjau S5, reikia kas kiek laiko vis restorint, kad nelaggintų, dabar turiu Iphone6, kolkas atrodo nelaggina, bet beveik esu tikras, kad vėliau ir jis pradės lagginti :D

Ką tu kalbi, turėjau S4 pradėjo laggint belenkaip po metų, turėjau S5, reikia kas kiek laiko vis restorint, kad nelaggintų, dabar turiu Iphone6, kolkas atrodo nelaggina, bet beveik esu tikras, kad vėliau ir jis pradės lagginti :D

nemanau, kad su iphone 6 sėdi, jei galvoji, kad lagins. Kad s4 lagina čia ir taip aišku. O dėl s5 nieko pasakyt negaliu, neturėjęs, bet samsungai taaai....

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3959 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...