Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
[11:54:58 AM] Deffi: Sveiki, esate?
[11:57:52 AM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Esu.
[11:58:58 AM] Deffi: Man čia kompas taisomas būvo, ir nežinau dabar ar patekau ar ne į prižiūrėtojus, nes šiaip, tai dabar nauja, ir žinučiu nėra.
[11:59:09 AM] Deffi: P.S aš Deffi`
[11:59:41 AM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Tu dar kiek žinau esi bane neikėlęs snap-shot. . Bei aiškiai parašyta, buvo informuoti ir buvo susisiekta jau kurie pateko.
[12:00:05 PM] Deffi: Tai *Myliu SuperGames.lt* sako bane
[12:00:33 PM] Deffi: Ta dieną man ir kompas susipiso su windows kaip atsisiunčiau gta4.
[12:00:39 PM] Deffi: Tai dabar man dingo viskas.
[12:00:47 PM] Deffi: Bet marka man jau viską padarė.
[12:00:49 PM] Deffi: atbanino
[12:00:51 PM] Deffi: čj.
[12:01:53 PM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Tai nėra mūsų problemos, kas jums nutiko, nėra pateiktų reikalautu įrodymų, t.y esate užblokuotas, bent pagal jūsų ipv4 adresą ban'as vis dar yra aktyvus. T.y jei esate užblokuotas serveriuose ir nepateikęs įrodymų kitoje veikloje dalyvauti yra draudžiama.
[12:01:53 PM] Deffi: Bet, tai tų stumi sakai kas nespėjo prieš valanda parašyt anketą, tas nepateko, o nors aš ne ankščiau nei prieš valanda parašiau, ir pxj tau ant manęs.
[12:02:39 PM] Deffi: jsn viskas čia su jumis.
[12:02:51 PM | Edited 12:02:56 PM] Deffi: neveltui tarantino išėjo.
[12:04:10 PM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Tarantino buvo išmestas, už neleistinus unbanus. Taipogi ir iveta, jeigu tu užpildei anketą, ir manai iškart būsi paimtas į prižiūrėtojus tai klysti. :)
[12:04:12 PM] Deffi: Dėl tavo supistos logikos ,, *Myliu SuperGames.lt* taip ir galvojau, man dar Iveta, su Tarantino sakė nepasilikt čia, aš dar *Myliu SuperGames.lt* dėjau ant ju taip ir pasakiau, o čia va kaip viskas gaunasi nū jsn nieko gero projektas.
[12:04:22 PM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Kad tavo anketa užpildyta tvarkingai, tai nereiškia, kad tu vertas juo būti. :)
[12:04:39 PM] Deffi: Ane kur priežastis pasakyk.
[12:05:11 PM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Priežastis yra dabar, tavo verkimas. :)
[12:06:28 PM] Deffi: verkimas, tai kad man tarantino pasakė pats ,,Žinok pas Velxoma bazaras vaikiškas net neturi galvos ant pečiu", na ir taip, o aš pasakiau aikyt nxj jūs, da *Myliu SuperGames.lt* dėjau ir pats nesupratau ką pasakiau, dabar *Myliu SuperGames.lt* reikia aiti ir tarantino rašyti jibat srr už žodzius, ainam kažkur toliau žaisti neklydai tų.
[12:06:37 PM] Deffi: Matai aš kaltas, kad man kompas sugedo ...
[12:08:41 PM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Mūsų jūsų gedimai bei problemos nedomina, laiko pateikti įrodymus buvo daug. Visi norim  viska gauti nemokamai, ir įpač parašius kelis sakinius, tad nėra ką ir daugiau sakyti, man asmeniškai tu esi eilinis žaidėjas kuris nesugeba net susigalvoti kaip sakant "unikalaus" slapyvardžio ir nešioja mano draugo Deffix nicką, tai ką jau kalbėt apie tavo sugebėjimus ir darbo įnešimą į projektą.
[12:10:54 PM] Deffi:  Žina ipisai normaliai, *Myliu SuperGames.lt* kas tau dizainus pieše ne deffixas, *Myliu SuperGames.lt* tų viską darai ane su jo ranką nxj, deffix'as, aš ji *Myliu SuperGames.lt* kaip du pirštus pažystu, is dabar sargcs.lt projekte, aš kartų su juo būnu skype, ts, is *Myliu SuperGames.lt* dar SA:MP sarg.lt lošia, tų čia mane debilu laikai tipo? Sako čia jo draugas nxj galių pridėt į pokalbi pakalbėt jei nori paklausim kas tų toksai čia.
[12:11:59 PM] Deffi: Jau ant tiek pasigavai nū nxj, aš įdėsiu tavo pokalbi į supergames.lt tegul visi pažvengia koksai tų debilas :DDDDDDDDDDDDDDD
[12:12:54 PM] Deffi: Aha gal i atmazu nerinkt.
[12:13:05 PM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Prašau, dėk bendrai palauk ikelsiu pats tuojaus. Bėja, tau dar kultūros truksta truputi . :)
[12:14:06 PM] Deffi: Kulturos, kad čia jibat 20 metų turi, ir Voketijoj gyveni čia tipo axuel... :D Taigi aš tavo tą projekta galių šudservi padaryti tegul visi sužino koksai tų ahuel "Debilas".
[12:14:36 PM] Deffi: Bet supranti dėl markos nieko nesistengsiu daryti.
Aš norėčiau dabar tave nudosinčiau, arba ne hardis tave nudosintu jeigu žinai kas toksai, ir poxui jam ant tų mentu jis yra ant tiek nepastebėtas, kad tų sedėtum ilgokai be interneto.

Žmuogau kur tavo logika. :/
Redaguota , nario velxom

2019.03.01 . :)

12:08:41 PM] Velxom^ - Cplay.eu Savininkas.: Mūsų jūsų gedimai bei problemos nedomina, laiko pateikti įrodymus buvo daug. Visi norim  viska gauti nemokamai, ir įpač parašius kelis sakinius, tad nėra ką ir daugiau sakyti, man asmeniškai tu esi eilinis žaidėjas kuris nesugeba net susigalvoti kaip sakant "unikalaus" slapyvardžio ir nešioja mano draugo Deffix nicką, tai ką jau kalbėt apie tavo sugebėjimus ir darbo įnešimą į projektą.

[12:10:54 PM] Deffi:  Žina ipisai normaliai, *Myliu SuperGames.lt* kas tau dizainus pieše ne deffixas, *Myliu SuperGames.lt* tų viską darai ane su jo ranką nxj, deffix'as, aš ji *Myliu SuperGames.lt* kaip du pirštus pažystu, is dabar sargcs.lt projekte, aš kartų su juo būnu skype, ts, is *Myliu SuperGames.lt* dar SA:MP sarg.lt lošia, tų čia mane debilu laikai tipo? Sako čia jo draugas nxj galių pridėt į pokalbi pakalbėt jei nori paklausim kas tų toksai čia.
[12:11:59 PM] Deffi: Jau ant tiek pasigavai nū nxj, aš įdėsiu tavo pokalbi į supergames.lt tegul visi pažvengia koksai tų debilas :DDDDDDDDDDDDDDD
[12:12:54 PM] Deffi: Aha gal i atmazu nerinkt.

Matot kokie degradai į Voketija emigruoja ,, Aišku ne visi " bet yra dauguma, kaip Velxom.

Sako Deffix'ą isai pažysta.. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...