Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3966 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labukas,  vakaraas nors jau naktis hmh. :lol: taigi iš neturėjimo ką veikti nusprendžiau tokia tema sukurti pagėlbėjo kristus, biški tai vą iš temos tūrbut pavadinimo ką daryčiau aš ir ko aš ieškau?

Aš ieškau žmogui kurio rankas būtu nesvarbu kad nors ir silveris 1 - 2 paboostinčiau nemokamai ranką jokio atlygio nereiketu!.

Dauguma manytu wtf? nemokamai ? gal koks scameris , paims accountą parsisius čytus ir gausiu VAC. Taip tikrai nebūs ir prižadu jeigu ir gautumėt VAC baną nupirkčiau naują ACCOUNTĄ bet aišku jeigu jūs nesijungumėt prieš porą minučių kad tik gaut VAC baną ir man pirkti iš savo pinigų ACC.

Mano keliamos sąlygos!

• Jūsų accountas negaus jokio VAC,ALERT ar dar kažkokio pavojaus.
  • Jūsų accountui nenūkris rankas , daug kartų žaidžiau competivus + kalbų per žaidimą irgi jeigu yra porą anglų ar daugumą anglu kalbu nurodymus duodu kaip sakoma kamandinis žaidimukas.
  • Jūsų accountas nebūs pavogtas // ar būs bandymas pavogti TAIP TIKRAI nebūs!. Jeigu ir ateis į gmailą naujas slaptažodis kad kažką bandyčiau pavogti iškarto galesit jį susigražinti ir ištrinti iš konktaktų mane.

Kyla kitas klausimas kodėl pats nežaidžių cs;go? 

Tiesiog , mano accountas būvo senai labai pavogtas ir laukių vieno žmogaus , jau labai ilgai kol jis prisijungs bet kaip mačiau parašiau , kad jis prisijunęs ir pasake kad mano accountas būsugražintas tik žiemą " per atostogas " tai iš neturėjimo ką veikti nusprendžiau padėti jūms.

Jeigu jūsų tai nedomina šitą tema tiesiog galitė apeiti arba nežiūrėti.

Ir prašau jūsų labai , kaip rimtu viru, kad nekalbėtumet čia nesamoniu ir kad " euru , postu " rinkti savo accountui jeigu yra bent vienas žmogus kuriam reiktu pakėlti RANK cs;go kontakts paliksiu apačioje galėsite susiekti.

KONTAKTAI.

skype labai dažnai būtu prie jos ir atrašau iškarto! : electrumax

GMAIL ( galitė rašyti galite nerašyti nes nedažnai būtu prie jos ) : blanka[email protected]

Redaguota , nario BLANKAS //

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3966 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...