Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3553 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Nelabai suprantu apie ką kalbi. Rusų rp serveriuose visai kitokios sistemos, jeigu kalbi apie panašumą, nors nesu tikras, nesidomiu kitais serveriais.

Na, žinau tik tiek, kad mačiau vasara ruso strima su tokia sistema, jokiu būdų nesakau, kad čia kopijuota ir man nerupėtų net jei ir būtų, kol tai ne mano sistema. :D Gal sistemą tau sugalvojo koks projekto žaidėjas, kuris kurnors užmatė.

Taip jau būna, kad kartais padarai sistema, ir ji jau kažkur kitur egzistuoja. Man kažkada būdavo, kad sistema sugalvoju, o poto atėjes randu čia forume tapačia diena sukurta ir paplatinta. :D

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Na, žinau tik tiek, kad mačiau vasara ruso strima su tokia sistema, jokiu būdų nesakau, kad čia kopijuota ir man nerupėtų net jei ir būtų, kol tai ne mano sistema. :D Gal sistemą tau sugalvojo koks projekto žaidėjas, kuris kurnors užmatė.

Taip jau būna, kad kartais padarai sistema, ir ji jau kažkur kitur egzistuoja. Man kažkada būdavo, kad sistema sugalvoju, o poto atėjes randu čia forume tapačia diena sukurta ir paplatinta. :D

Ne, idėja kylo taip: norėjau padaryti netradicinę verslų tobulinimo sistemą. Prisiminiau, MU ONLINE žaidimą kuriame buvo soul'ai ir bless'ai už kuriuos galėjai tobulinti item'us. Nenorėjau vadinti žiedų bless'ais arba soul'ais nes kažkaip levai skamba, prisiminiau SONIC multiką, pavadinau tą nesąmonę žiedais. Iš šios sistemos norėjau išspaust pliusą, bet nenorėjau daryti tobulinimą už kreditus. Prisiminiau Conquer Online žaidimą, kuriame buvo šachtos, kuriuose galėjai išmušti akmenys, auksą ir panašiai. Taip ir surinkau idėją sistemai. Vėliau tiesiog pridėjau galimybė išgauti kitas iškasenas, kad žaidėjai galėtu uždirbti.
  • Parašė po 2 savaičių...

Užsuksiu į dogberiuką, vien dėl to, jog pamačiau šią gerą sistemėlę. Just one question. Ten ta registracija nesuprantu, neina užsiregistruot.. 2 didžiosios raidės, dvi mažosios ir du skaičiai. Holy shit? Paaiškink, ateisiu :blink:

Slaptažodyje turi būti: 2 dideles raidės, 2 mažosios raidės, 2 skaičiai. Slaptažodžio ilgis turi būti iš 8-ių simboliu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3553 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...