Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3970 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Žiūrėkit turiu 49cc teises. Nusiperku gilera dna 2009 metų 125cc be dokumentų. Tada nusiperku gilera dna rėma 49 cc su dokais 2000metų ir eitų man normaliai be problemų perdėti variklį ir viska ant 49? Kad po to kai varyčiau technikine ir panašiai, kad nebūtų problemų.

Nes vieni pasakoja, kad netiks variklio prisukimai ir panašiai...

Kiti sako, kad be problemų praeis viskas

Redaguota , nario Shadowas

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

Pirmiausia, man kaip ir draugelis pasakojo, reikėjo sumokėt neblogai už dokus. Antra reikia manau taip daryt, pirmą nuvaryti su 49 cc, praeit techn. ir tada įsidėti 125cc, o jeigu dabar yra 125cc, tai ir užregistruotų kaip 125cc. Manau, supratai, ką norėjau pasakyti.

Wtf kas čia per variantas? Gi man atrodo nusiperki 125cc be dokų, nusiperku 49cc rėma su dokais perkeli viska ant 49cc rėmo eini praeini technikine

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

(redaguota)

Wtf kas čia per variantas? Gi man atrodo nusiperki 125cc be dokų, nusiperku 49cc rėma su dokais perkeli viska ant 49cc rėmo eini praeini technikine

Taip, bet nežinau kaip būtent dėl dna, bet kaikuriem rėmai netinka 49 ir 125. P.s. Tema turėtu  būti: Motorolerių, nes dna ne motociklas, toli gražu :D ten pirda motociklo kopijoje, t.y. pasityčiojimas iš pusbritvių.

Redaguota , nario FsocieTy

e6497709adf402257b3210e59aa33e6f396.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3970 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...